Minirellom de vedella wellington
Ingredients per a 4 persones:
• 1 rellom de vedella gallega
• 1 làmina de pasta fullada
• 200 g de mousse d’ànec
• 1 ou
• 1 safata de xampinyons
• Cebetes en vinagre
• Tomaques seques en oli
• Sucre moreno
Carnes
Compartix
ELABORACIÓ
PER AL MINIRELLOM DE WELLINGTON
1. Talla el rellom a medallons.
2. Marca els medallons en una paella i reserva’ls.
3. Talla els xampinyons molt xicotets i salta’ls.
4. Amb un tallapastes, talla la pasta fullada en cercles que siguen més amples que el rellom.
5. Ompli la pasta tallada amb la mousse d’ànec escampada, els xampinyons i el medalló de rellom.
6. Tanca els farcellets i pinta’ls amb un ou batut.
7. Cuina’ls al forn fins que estiguen daurats.
PER A LA GUARNICIÓ AGREDOLÇA
1. Talla les cebetes en vinagre a quarts.
1. Salta-les en una paella a foc lent amb les tomaques seques en oli i el sucre moreno.
Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací