Polp amb parmentier
Ingredients per a 4 persones:
• 1 pota de polp cuit
• 1 kg de creïlles
• 250 ml de llet
• 2 cullerades de mantega
• Pebre negre
• Pebre roig picant
• Pebre roig dolç
• Oli d’oliva verge extra
Pescados
Compartix
ELABORACIÓ
PER A LA PARMENTIER
1. Pela les creïlles, talla-les i tira-les a bollir.
2. Una vegada bollides, tritura-les amb la llet, la mantega, el pebre negre i un poc de sal.
PER AL POLP
1. Talla les potes de polp a rodanxes.
2. Torra-les a la planxa amb un poc de pebre roig dolç per a donar més vistositat al plat.
PER A L’EMPLATAMENT
1. Utilitza uns gots de didalet.
2. Ompli’ls amb parmentier de creïlla fins a la mitat.
3. Tira per damunt un poc de pebre roig dolç i un raget d’oli d’oliva.
4. Punxa una rodanxa de polp amb un furgadents.
5. Col·loca-la en la part de dalt en horitzontal per a donar-li un toc més innovador.
Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací