Cebiche de mango

Ingredients per a 4 persones:

  2 mangos grans

  2 llimes dolces

  1 llima

  1 taronja

  1 ceba roja

  1 branca d’api

  1 grapat de coriandre

  4 cogombrets

  Sal

  Oli d’oliva verge extra 

Entrantes y aperitivos

Compartix

ELABORACIÓ


PER A LA LLET DE TIGRE

1. Esprem la llima, la llima dolça i la taronja amb la mà.

2. Talla l’api i el coriandre a trossets xicotets.

3. Talla la ceba roja a la juliana. 

4. Mescla-ho tot en un bol.

 

PER A COMPLETAR LARECEPTA

1. Pela el mango i talla’l a daus.

2. Afig-lo a la llet de tigre.

3. Sala-ho al gust i tira-hi un raget d’oli d’oliva.

4. Deixa-ho marinar uns minuts fins al moment de servir (30 minuts mínim, 6 hores màxim).


Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací