Bolets xiitake farcits
Ingredients per a 4 persones:
• 8 bolets xiitake grans
• Sobrassada picant
• 1 ceba tendra
• Ceba fregida cruixent
• Pebre negre
• Sal
• Oli d’oliva verge extra
Entrantes y aperitivos
Compartix
ELABORACIÓ
1. Lleva els troncs dels bolets i reserva’ls.
2. Frig la ceba tendra amb un poc d’oli d’oliva.
3. Fon la sobrassada a la mateixa paella i mescla-la amb la ceba.
4. Reserva-ho fins que estiga fred.
5. Col·loca els bolets a la safata del forn,salpebra’ls al gust i ompli’ls amb la mescla de sobrassada picant i ceba.
6. Precalfa el forn a 190 ºC i fes el bolets fins que estiguen daurats.
7. Emplata’ls i dona’ls un toc cruixent amb un topping de ceba cruixent.
Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací