Consells per a comprar en les "Mid season sales"

Les rebaixes “mid season” (o de mitat de temporada) són una gran oportunitat per a aconseguir descomptes únics. Descobrix com pots comprar al millor preu!

saber comprar

Compartix


Què són les rebaixes “mid season”, o de mitat de temporada?

Les ja conegudes com a rebaixes de mitat de temporada, o mid season sales per als amants de les tendències, naixen arran que diferents marques i empreses de distribució han començat a posar ofertes i/o descomptes entre els dos períodes principals de rebaixes: les d’hivern i estiu.

Esta nova modalitat de rebaixes, que se sumen a les ofertes de dies tan coneguts i implementats en la nostra societat com el black friday o el cyber monday, naixen per unes  temporades comercials molt llargues que no concorden amb la climatologia, i que provoquen que els comerciants es troben amb un estoc altíssim sense eixida els mesos previs a les dos èpoques de rebaixes tradicionals.

 La característica principal d’estes rebaixes és la venda amb descomptes i promocions d’articles de temporada, als quals es donarà ús en este moment pel clima i que, a més, són tendència. És una manera de pegar una espenta a les vendes i d’acostar el consumidor als comerços. En l’actualitat ja fan este tipus de promocions empreses de moda, esport, decoració i llar, electrodomèstics…Consells per a comprar en rebaixes de mitat de temporada

Les mid season sales ens permeten poder planificar millor les compres que necessitem fer. Per això és important saber en quin moment de l’any els comerços oferixen diferents tipus d’ofertes i descomptes, ja que amb este senzill calendari que es repetix cada any podem estalviar molt en les despeses domèstiques.

Els descomptes a mitat de temporada existixen tant en les tendes físiques com en les plataformes online, per això és molt important establir criteris a l’hora de fer la compra i saber on i com hem d’invertir la despesa:

  • Fes una llista en la qual identifiques què necessites en casa, ja siga roba, complements, sabates o parament de la llar.
  • Una vegada identificades les necessitats, establix prioritats de compra per a vore què és urgent comprar i quines coses poden esperar.
  • És moment de buscar les ofertes i vore els millors moments durant l’any per a comprar segons quines coses.
  • Una vegada identificades les rebaixes i activats els descomptes, hem de comprar entre els diferents comerços tant físics com online, ja que un mateix producte el podem trobar en diverses plataformes amb preus molt variats.
  • I el més important de tots és que, encara que siga supertemptador “aprofitar” una oferta, hem de reflexionar abans de comprar alguna cosa, sobretot si no és un producte de primera necessitat o que ens faça falta veritablement.