Descomptes en la compra: aprofita’ls per a estalviar

Necessites estalviar i no saps com fer-ho? Aprofita els descomptes en la compra del supermercat per a estalviar diàriament, voràs com t’ajuden a final de mes.

saber comprar

Compartix


“A vore si el mes que ve podem estalviar una miqueta” probablement és una de les frases que més es repetixen en totes les llars. Intentar gastar menys és tot un repte per a aquells que mai ho han intentat o per a aquells que no saben com organitzar-se.

El dia a dia comporta moltes despeses que s’han de disminuir si la nostra intenció és augmentar el compte d’estalvis. En este sentit, resulta molt complicat retallar en el carro de la compra, per això Consum t’ho posa fàcil. Amb l’objectiu que no renuncies als teus productes favorits de màxima qualitat, hi ha diverses maneres d’aconseguir descomptes i promocions en el supermercat. Te les expliquem totes.


Consells per a estalviar en la compra diària

Abans de conéixer els descomptes, estos consells ens ajudaran a disminuir encara més el preu de la compra:

  • Planifica la compra abans d’acudir al supermercat. Una de les coses que més fa que la nostra despesa es dispare són els productes que no teníem pensat comprar. Per a evitar sorpreses, revisa el rebost abans d’acudir al supermercat i pensa en els plats que cuinaràs eixa setmana. Així compraràs just el que necessites.
  • Inclou també eixos capritxos que saps que t’abelliran en la llista i així comptaràs amb eixa despesa a l’hora d’organitzar-te.
  • Compra productes de temporada, la seua oferta és més abundant i, per tant, més econòmica que altres aliments que no són de temporada o que han sigut importats.
Descobrix els descomptes i promocions de Consum

En Consum sempre estem disposats a ajudar els nostres clients, per este motiu hem llançat l’app Món Consum, amb la qual podràs fer la compra des d’allà on vulgues, entre molts altres beneficis.

Avantatges de tindre Món Consum sempre a mà:

  • Tindràs totes les teues ofertes i descomptes sempre a mà per a bescanviar-les des del mòbil.
  • Podràs aprofitar-te de descomptes exclusius escanejant els productes amb QR que trobes en la tenda.
  • Podràs triar els teus 9 productes preferits cada mes directament des de l’app, i així disfrutar i bescanviar còmodament la teua oferta personalitzada Els meus Preferits.
  • També podràs consultar els punts que has acumulat en el teu Xec Regal i guardar els tiquets electrònics.

Un altre dels avantatges de la nostra app és que es pot agafar el torn per als mostradors de frescos. Esta funcionalitat permet agilitar la compra, ja que possibilita la mobilitat dins de la tenda, oferint la informació sobre els torns de les seccions. També podràs elaborar i compartir les teues llistes de la compra, en les quals s’inclouran directament tots els descomptes.


No esperes més i estalvia amb nosaltres.