Idees de disfresses casolanes de Halloween 

Aprofita el que tens a casa per a sorprendre amb la teua disfressa enguany. Et donem diverses idees de disfresses casolanes de Halloween. Pren nota!

a examen

Compartix

Arriba una de les nits més divertides de l’any. La nit en què les ciutats s’omplin de mòmies, bruixes, vampirs i zombis. Una ocasió per a deixar volar la imaginació i transformar-nos en personatges terrorífics. Si enguany el teu pressupost és limitat, no et preocupes! Tenim unes quantes idees perquè pugues disfressar-te tirant mà del que tens a casa. Disfresses fàcils, casolanes i econòmiques amb les quals triomfaràs en Halloween. 

Disfressa de zombi casolà

Si vols convertir-te en zombi per unes hores, el primer que has de fer és rebuscar en l’armari fins a trobar uns pantalons vaquers vells i una camisa que no uses i que no t’importe destrossar, millor si és blanca o de tons clars. Pots utilitzar colorant alimentari, te roig o negre i col·locar-lo en una botella difusora que tingues buida per a ruixar la roba i que parega vella. Fes-ho de manera desigual. A continuació, agafa un cúter o unes tisores i esgarra les peces de manera aleatòria. Per a simular la sang pots utilitzar un antisèptic a base de iode. No oblides maquillar-te la cara. Utilitza pólvores de talc per a la cara (també pots aplicar-les en el cabell), ombra d’ulls negra difuminada al voltant dels ulls i, amb un llapis d’ulls, dibuixa’t una cicatriu en el pòmul. I ja ho tens!

Disfressa de bruixa casolà

Un altre dels clàssics en Halloween és la disfressa de bruixa. Per a fer-la només necessitaràs una samarreta de mànega llarga negra, uns leggins o unes calces a ratlles i un poc de tela morada de setí o tul. També pots utilitzar un vestit negre. Per al barret, t’aconsellem que compres feltre o cartolina negra i el faces amb les teues pròpies mans. Pots utilitzar el tul que t’haja sobrat o alguna cinta de setí que tingues per casa per a decorar el barret de bruixa. No t’oblides del mitjà de transport. El més fàcil és utilitzar una granera de palla i decorar-la amb un llaç. Si no en tens a casa, aconseguix un pal de granera o de fregar i folra’l amb un llaç de setí negre i un altre morat i, en lloc de la palla, lliga al pal uns quants trossos de tul de diversos colors. A volar!


Disfressa de vampir o vampiressa casolà

Dràcula, Blade, Buffy caçavampirs, Crepuscle, Cròniques vampíriques, True Blood… Els vampirs i les vampiresses són els protagonistes de multitud de llibres, sèries i pel·lícules. Disfressar-se de vampir admet moltíssimes variants. La base és senzilla: pantalons negres, camisa blanca i jupetí o vestit blanc o negre vaporós en el cas de les vampiresses. La capa també és imprescindible. Si no tens tela negra, pots tintar a casa un llençol blanc vell. Una altra opció, si la disfressa és per a un xiquet menut, és confeccionar-la amb goma eva de color negre i fer el coll rígid característic dels vampirs amb goma EVA de color roig. En este cas, el maquillatge també és fonamental. Maquillatge blanc, ombra d’ulls morada al voltant dels ulls, llavis rojos i amb el mateix pintallavis es poden dibuixar regalls de sang de la comissura. La dentadura amb els claus la trobaràs en qualsevol tenda de disfresses.  

Disfressa de Dimecres de la Família Addams

Una disfressa molt senzilla de fer a casa és la de Dimecres, la xiqueta de la Família Addams. Posa’t vestit i calces negres. Per davall del vestit ha de vore’s un coll de camisa blanca. Si no en tens, pots elaborar-lo amb cartolina o feltre blanc. Fes-te una trena a cada costat i no oblides el maquillatge. Cara blanca (pots fer-ho amb pólvores de talc), ombra d’ulls i pintallavis negres. I, per descomptat, res de somriure.

Disfressa de mòmia casolana

Un altre clàssic que mai falla en Halloween és el de mòmia. Encara que podem usar paper higiènic per a enrotllar-nos, no sol durar molt, així que t’aconsellem que compres benes en la farmàcia i te les emboliques fins que ningú et reconega. Taca les benes amb colorant o amb te com t’hem explicat per a la disfressa casolana de zombi. El maquillatge blanc en la cara sempre aporta un plus de realisme.