Els Cinc de

Jacob Petrus

ELS CINC DE

9 juliol 2019

Compartix

Logo Aspanion

Per la realització d’este reportatge, Jacob Petrus i Consum entreguen 500 € en aliments al  Fundación Aspanion Niños con Cáncer

Jacob Petrus és geògraf especialitzat en climatologia.  Des del 2014 presenta i dirigix el programa de TVE Aquí la Tierra, un magazín divulgatiu que tracta de com influïxen la climatologia i la meteorologia sobre el nostre planeta.  Petrus va ser cap d’informació meteorològica en Telemadrid durant 9 anys per a passar després a pertànyer a l’equip del temps d’RTVE. A més, ha sigut col•laborador en diferents mitjans.


Açi van el seus "cinc de":


5D Jacob Petrus

FUET

És un producte absolutament indispensable en la nevera de ma casa. Unes talladetes d’este embotit no poden faltar una estona abans de sopar, durant el mateix sopar o com a aperitiu al migdia. Amb una miqueta de pa ja és una exquisidesa per la qual estaria disposat a pagar milions (si en tinguera, eh!).



5D Jacob Petrus

RÀVENS

Les ensalades formen part de la meua dieta, i tenen un paper importantíssim per a cuidar la línia. Un presentador amb panxa taparia la Regió de Múrcia i això no s’ha de permetre... Un dels productes que més m’agraden, per com enriquixen el gust del plat, són els ràvens. Una exquisidesa.



5D Jacob Petrus

BRESQUILLES

Dirigir i presentar Aquí la Tierra m’ha permés entendre i defendre la importància dels productes de temporada, com una forma de consum més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Per això, quan arriben les primeres calors, adore consumir bresquilles, siguen de la varietat que siguen.



5D Jacob Petrus

CERVESA

Pocs productes tinc tan associats als moments de relax, de desconnexió, de plaer, de compartir amb els amics que una bona cervesa freda. Un altre producte que SEMPRE tinc en la nevera, si pot ser una cervesa rossa i ben freda, i millor en botelleta que en pot.



5D Jacob Petrus

ARRÒS

Com deia Serrat, jo també vaig nàixer al Mediterrani, i l’arròs forma part de la meua història de vida. Vaig créixer amb les exquisides paelles de ma mare i este producte, siga en forma de paella, de risotto, de sopa, com a postres..., fins i tot bullit i blanc, sense més, com a acompanyament, és meravellós. I si estàs mirant al mar, és VIDA.