Els Cinc de

juan carlos ferrero

ELS CINC DE

Compartix

Per la realització d'este reportatge, Juan Carlos Ferrero i Consum entreguen 500 € a PayaSOSpital per al seu repartiment entre els més desfavorits. 


Juan Carlos Ferrero va començar a jugar a tenis amb 7 anys. A 10 anys va començar a entrenar-se i amb 18 es va fer professional. La seua carrera va fer un salt l’any 2000, quan es va convertir en l’heroi de la primera Copa Davis espanyola, aconseguint el punt definitiu de la victòria.

A partir d’ahí, la progressió del tenista va ser meteòrica i va arribar al cim en 2003, quan va guanyar Roland Garros i va arribar a la final de l’Obert dels Estats Units. Va ser número 1 de l’ATP durant setembre i octubre de 2003. En 2012 va anunciar la seua retirada de les pistes, però sempre ha seguit lligat al món del tenis. Ferrero té molt d’autocontrol, és una persona molt sana i sempre ha cuidat molt el que menja. En l’actualitat fa classes a nous tenistes a l’acadèmia que porta el seu nom a Villena, Alacant, localitat de la qual mai s’ha desvinculat.


Açí van el seus "cinc de":

PERNIL SERRÀ

Com a bon espanyol que a més ha passat llargs períodes en l’estranger, sóc un gran fan del pernil. Al contrari del que se sol pensar, el pernil és un aliment fantàstic per a esportistes, ja que aporta a l’organisme ferro, vitamines del grup B i és una molt bona font de proteïnes. Mai no falta un bon pernil serrà en cap de les meues celebracions amb amics i família.FRUITES SEQUES

Són grans aliades en la meua dieta ja que ajuden a potenciar el rendiment físic d’una forma saludable i són una gran font d’energia a llarg termini, pel baix contingut en sucre que tenen. També n’utilitze com una bona alternativa per a recuperar-me després dels entrenaments i els partits. M’agraden totes (anous, avellanes, pistatxos, ametles, etc.).CARLOTA

A la meua dona i a mi ens encanten les carlotes. N’intentem incloure en totes les menjades Quatre o cinc en cauen cada dia, ja siga per a preparar unes bones llentilles o alguna cosa lleugera com una crema. No només per totes les vitamines i minerals que té la carlota i per com és de saludable, sinó perquè m’encanta en qualsevol guisat, sopes i ensalades.


ALVOCAT

És la fruita de moda entre els esportistes i no n’hi ha per a menys. Aporta energia, ajuda a reduir la inflamació de les articulacions i estabilitza el ritme cardíac. Des que el vaig descobrir, en prenc a qualsevol hora del dia i m’agrada especialment en les postres i les ensalades.


TIRAMISÚ

Encara que solc mirar molt el que prenc, no puc evitar menjar tiramisú.  Estes postres són la meua gran debilitat. No pot faltar en cap festa que organitze. De fet, la meua germana sol preparar-me’n un com a regal cada aniversari.