Els Cinc de

Sergio dalma

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d’este reportatge, Sergio Dalma i Consum entreguen 500 € en aliments a l'associació NUPA. L'associació que dona suport i assistència integral a xiquets, adults i famílies amb trasplantament multivisceral, fallada intestinal i nutrició parenteral.


Sergio Dalma  és una de les veus més reconeixibles del panorama musical en espanyol. El cantant nascut a Sabadell (Barcelona) complix ara 30 anys sobre els escenaris i ho celebra amb “30… y tanto”, un disc que commemora les tres dècades de trajectòria amb un nou enfocament dels seus grans èxits. Sergio Dalma va representar Espanya en el Festival d’Eurovisió en 1991, amb “Bailar pegados”, un dels temes de més èxit del cantant. L’intèrpret ha venut més de 4.000.000 de discos en tota la seua carrera.


Açí van sus "cinc de":

FRUITA

Especialment la papaia. Tinc el costum de desdejunar sempre un bon plat de fruita
variada i, si pot ser, de temporada. Sempre tinc la fruitera plena i amb molts colors.


FORMATGE PARMESÀ

Sempre tinc en la nevera un tros de parmesà perquè, mentre cuine, m’encanta “picar-ne” acompanyat d’una copa de vi. L’utilitze sempre que prepare pasta.


LLET FRESCA

Tinc el record de quan era menut d’anar a la lleteria a buscar llet fresca. Em vaig criar
consumint-ne i, com que afortunadament no tinc intolerància a la lactosa, en continue
bevent. Prenc un únic cafè amb llet al dia i el faig amb llet fresca.
FRUITA SECA

Sempre tinc fruita seca en el rebost. Intente menjar-ne en el desdejuni i, a vegades, també com a snack. No em solen faltar l’ametla crua i l’anou.
VERDURA

M’agrada prendre una vegada al dia una crema de verdures. Tinc el costum de comprar verdures variades i, amb una creïlla menuda, faig una bona crema que m’aporta bastant energia.