Idees de decoració de terrasses

Descobrix idees originals de decoració de terrasses i aprén a decorar la terrassa com si fores un professional!

a examen

Compartix

Quan tenim intenció de decorar la terrassa pot ser que se’ns ocórreguen moltes idees: ens n’imaginem els mobles, les plantes i inclús la distribució. Però també és cert que a l’hora de la veritat resulta que no sabem per on començar. Coneix alguns consells per a aprofitar al màxim l’espai de què disposes i disfruta de cada racó.

Idees per a decorar terrasses de manera barata

  1. A qui no li agrada una zona chill-out? La veritat és que no necessites molt per a crear una zona relaxant i al teu gust: un sofà raconer en forma de L, uns coixins, una taula en el centre i una catifa, si vols donar-li un toc diferent o estètic.
  2. Les plantes donen molta vida en una terrassa. Crear un espai verd en casa sempre suma i dona color i olor a la terrassa o balcó. Pot ser interessant que jugues amb diferents tipus de plantes i amb les altures.
  3. Les parets s’han d’utilitzar. Pots afegir-los verd, penjar-hi algun quadre o espill, així com una prestatgeria per a guardar o col·locar elements decoratius; les parets s’han d’utilitzar. No te n’oblides!
  4. La il·luminació és un altre dels elements distintius. És cert que els llums portàtils estan de moda i són molt útils perquè es poden recarregar i els pots canviar d’un lloc a un altre. Tanmateix, els ciris encara tenen molta presència en les terrasses, els donen el toc acollidor i càlid que es pretén aconseguir. A més, pots trobar ciris a bon preu i de diferents mides.

No cal que una terrassa siga gran perquè tinga encant, una bona decoració i un aprofitament de l’espai pot convertir un lloc menut en un lloc encantador on acudir per a relaxar-te, xarrar i compartir amb els amics.

Com convertisc el meu balcó menut en una terrassa?

  • No importa com siga de menut el balcó o la terrassa. Si no tens molt d’espai, no penses que no li pots traure profit. Els mobles que s’apilen, plegables o multifuncionals poden ser clau en la decoració de balcons o de terrasses menudes, ja que podràs utilitzar-los de manera diferent, evitaràs cansar-te i podràs col·locar-los segons t’abellisca en cada moment.
  • Moltes vegades, menys és més. Una taula menuda, dos cadires o butaques i un poc de verd pot ser suficient per a tindre el raconet que tant busques. Cal ser conseqüent amb el que tenim i fer de l’espai un lloc acollidor i diferent.
  • Si no tens zona exterior pots buscar una solució. Pots crear una sensació semblant a la d’una terrassa dedicant un espai al costat d’una finestra amb mobles d’exterior i plantes al teu gust.

El que importa és que utilitzes elements decoratius xicotets que t’ajuden a crear un espai on et sentes còmode i que es convertisca en el lloc on vulgues acudir per a desemboirar-te o reunir-te amb els amics.