Com pots preparar un sopar romàntic per Sant Valentí

El dia dels enamorats està molt a prop i, tant si eres dels “romàntics empedrits” que els agrada celebrar eixe dia amb magnificència, com si eres dels que celebren l’amor i l’amistat durant tot l’any, sense tindre cap dia en especial, et deixem unes idees per a un sopar romàntic amb tots els detalls.

a examen

Compartix

Beneficios de los minerales: el ‘engranaje’ para un cuerpo sano y equilibrado

Per als més tradicionals:

 No pot haver-hi un sopar romàntic de Sant Valentí que se’n precie sense bombons (o xocolate en general), cors de decoració (torcaboques, argolles, palletes, globus…), flors o ciris a taula, llum d’ambient tènue i música relaxada. Tu tries la quantitat d’elements que vols utilitzar. Però, recorda que “menys és més”.

Per als que fugen de “cursileries”: 

Si no t’agraden els tòpics d’eixe dia, però vols complimentar l’altra persona amb alguna cosa més especial, pots optar pel color de l’amor i la passió per excel•lència, el roig, per al tapet, i combinar-ho amb blanc o negre. També pots triar el roig en els aliments, com un cava rosat per a tot el sopar o algun còctel o sorbet d’eixe color, maduixes.


Si no eres massa “cuineret”, però vols sorprendre: 

Pots preparar un sopar senzill, a base d’ensalades i pica-pica, però posant l’accent en l’elecció dels aliments, incorporant-hi alguns “afrodisíacs”: des dels més coneguts, com ara xocolate, maduixes, canella i ostres, fins als menys coneguts, com ara alvocat, carxofes, créixens, mel, anous o vitet o pimentons “jalapeños”. També pots demanar el sopar a domicili, tipus sushi, i crear un bon ambient, posant ciris amb aroma de café o canella per tota l’estança i canviant el lloc on soleu menjar, per exemple utilitzant la tauleta de davant del sofà al menjador, posant mantes i coixins per terra... T’animes?

Si estàs molt ocupat, fora complicacions!: 

sempre tens l’opció de reservar el sopar en algun lloc romàntic, que siga important per a vosaltres o nou per a sorprendre, i així disfrutar de la companyia de la teua parella, sense preocupar-te de res més.

Receptes per a un sopar romàntic

Entrants: ensalades, aperitius, canapés o torrades poden ser una bona opció, ja que requerixen diferents graus de dificultat i les opcions són infinites. Com ara un coulant de formatge, ensalades amb ingredients “especials”, taules de pernil, formatges o patés, cassoletes de salmó i formatge…

Plat principal

Carn:

- Carré de porc amb peres i mel https://bit.ly/2rkkj6c 
- Pinxo de rellom amb formatge brie https://bit.ly/2mtdltr 
- Rellomello amb mostassa https://bit.ly/2sunelj 

Peix:

Si sou més de peix, una bona opció pot ser:


- Lluç amb salsa taronja https://bit.ly/2gtkq9l 
- Llomets de lluç amb vinagreta de fruita seca https://bit.ly/1nqzhoq 
- Ceviche https://bit.ly/2HXHgR2 
- Llenguado a la florentina https://bit.ly/2grah6k 

Pizza amb forma de cor: 

Ací pots deixar volar la imaginació amb els ingredients que més vos agraden, com ara https://bit.ly/2m9ibue 


Postres:

- Corona de fruites roges https://bit.ly/2hw4hkz

- Maduixes amb nata i xocolate

- Pastís de xocolate negre amb nabius https://bit.ly/2muyeou

- Esponjós de xocolate https://bit.ly/2gfphne