JANDRO

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d’este reportatge, Jandro y Consum entreguen 500€ a la Fundación Proyecto Lazarus.

Alejandro López García, més conegut com Jandro, és humorista, mag, presentador de televisió, actor, guionista i escriptor. És campió d’Espanya de Màgia Còmica i atresora una llarga carrera en la televisió que va arrancar cap a l’any 2005 i que arriba fins a hui. Rostre habitual d’El Hormiguero fins al 2020 (després de catorze anys de col·laboracions ininterrompudes en el programa de Pablo Motos), actualment compagina els espectacles de màgia i humor en teatres amb altres projectes personals i professionals. És el mag que ha guanyat més trofeus “Fool Us” (cinc). “Fool us” és un certamen que se celebra a Las Vegas i els reconeixements del qual es consideren una espècie d’Oscar dins del món de la màgia.

Ací van els seus “cinc de”:

  

OLIVES

No concep la vida sense olives. És un dels grans aliments de la humanitat. Me n’agraden totes les varietats, sabors i colors. Crec que els restaurants, per a guanyar estrelles Michelin, haurien de posar olives sempre.

  

NABIUS

Els nabius no poden faltar mai. Cada dia desdejunem fruita i ja fa anys que els nabius ens acompanyen en despertar. En la sang tinc més nabius que glòbuls rojos.

  

FRUITA SECA

Me’n menge dos o tres bossetes sempre. Anacards, pistatxos, ametles, cacauets… tota. Això sí, al natural, sense torrar i sense sal, que està més bona i és més sana.

  

OLI D'OLIVA VERGE EXTRA

Me’n menge dos o tres bossetes sempre. Anacards, pistatxos, ametles, cacauets… tota. Això sí, al natural, sense torrar i sense sal, que està més bona i és més sana.

  

OUS DE CORRAL

És increïble que amb un únic ingredient es puguen fer tantes coses diferents i tan bones. La truita de creïlles del divendres a la nit veient una pel·li ja és una tradició, i si a més la complemente amb unes anxovetes i uns pimentons, ja et mors. I pare, que se’m fa la boca aigua.