Manualitats per a Sant Valentí

El que importa d’un regal és el temps que invertixes a pensar què li agradarà a eixa persona. Et donem unes idees de manualitats per a Sant Valentí.

a examen

Compartix


Flors, bombons, desdejuni en el llit… Tots són regals típics que solem fer per Sant Valentí. Però si enguany vols que siga realment especial i totalment personal, et proposem unes manualitats senzilles, amb les quals triomfaràs segur, per a celebrar el dia de l’amor i l’amistat. A més, pot ser una activitat divertida per a fer amb els menuts. T’animes a fer-les?


5 manualitats fàcils per a Sant Valentí

Tarjetas «muy amorosas»

Crea una targeta de felicitació realment personalitzada, amb un ramell de cors, cors en forma flor o amb cors de diferents mides i colors per a la portada. Dins, escriu-li una frase bonica o totes les raons que et fan estimar eixa persona. Només necessites cartolines o paper de colors on dibuixaràs els cors per a després retallar-los, apegar-los i fer la composició. També la pots fer amb fils.Anells especials i cors entrellaçats.

Pots utilitzar els divertits i acolorits escurapipes per a fer uns anells molt especials i exclusius per a la teua parella. També pots utilitzar-los per a fer cors entrellaçats, a manera de garlanda.Trencaclosques de Sant Valentí 

Mira quina manera més divertida de dir-li a eixa persona especial que l’estimes. Només et fan falta pals de gelat, pintures i un poc d’imaginació. Si vols que este regal siga més divertit, li’ls pots donar apilat amb un llaç perquè siga eixa persona la que el componga en l’ordre correcte per a llegir el missatge. Què et sembla?Cormultiusos

També pots fer un cor amb taps de suro, que després pot servir de decoració pera posar-lo en la paret o com a estalvis per al tapet. Més original, impossible.Només necessites uns quants taps de suro, en funció de la mida que el vulguesfer, pintura roja i cola d’apegar.


Garlandes de cors 

Ací pots deixar volar la imaginació perquè hi ha opcions per a tots els gustos, desde les més senzilles amb paper de diari fins a les més sofisticades. Amb quina et quedes?