Propietats del pomelo

El pomelo és una fruita rica en vitamines i molt recomanada en la cura de la línia i de la pell. Descobrix totes les propietats i beneficis del pomelo

els frescos

Compartix

Encara que no sabem exactament la seua procedència, hi ha qui que atribuïx l’origen d’esta fruita a Àsia. Actualment, es produïx en tots els climes tropicals i subtropicals del món i n’hi hadiverses varietats. Principalment, s’agrupen en dos grans famílies: pomelos blancs, amb polpa de color groc, i pigmentats, amb la polpa de color rosa o roig.

Beneficis del pomelo

L’aigua és el principal component d’este cítric, per la qual cosa el pomelo posseïx un contingut calòric baix i té propietats diürètiques. A més, té propietats antioxidants.

 Un suc de pomelo, sol o combinat amb taronja i llima, és una manera intel·ligent de començar el dia amb una bona dosi de vitamina C, entre altres nutrients.

¿Quines vitamines té el pomelo?

El pomelo té un contingut alt de vitamina C. No hem d’oblidar la importància de la ingesta d’aliments rics en vitamina C, ja que intervé en la formació i manteniment normal del col·lagen, ossos i dents i afavorix l’absorció del ferro dels aliments. A més, ajuda a disminuir el cansament i la fatiga i contribuïx a la protecció de les cèl·lules davant del mal oxidatiu.

És una font de fibra que es troba sobretot en la part blanca, entre la polpa i la corfa, per la qual cosa el seu consum afavorix el trànsit intestinal.