ROCÍO VIDAL

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d'aquest reportatge, Rocío Vidal i Consum lliuren 500€  a Associació Pro Gat de Benicàssim.Rocío Vidal, més coneguda com la gata de Schrödinger, és la creadora del canal de YouTube que rep el mateix nom i que té un gran èxit en la xarxa, sobretot entre els més jóvens. Té 624.000 subscriptors i alguns dels seus vídeos superen el milió de visualitzacions. Periodista, publicista i amb un màster en Comunicació Científica per la Universitat de Barcelona, divulga la ciència amb un marcat toc de crítica social i presenta temes per a fomentar el pensament crític i la curiositat del públic, com les pseudociències, les creences, el feminisme o la consciència social i ambiental.

Ací van els seus “cinc de”:


  

ARRÒS

Soc valenciana, poc més he de dir. Soc fan d’una bona paella, que  no d’un arròs amb coses. L’arròs forma part de la meua alimentació i és tan versàtil que me’l menge amb qualsevol cosa.

  

OLI D'OLIVA

En unes torrades de bon matí o per a adobar l’ensalada, l’or líquid és clau en qualsevol menjar. Quina meravella tenim
ací.

  

TOMAQUES EN TEMPORADA

És la meua hortalissa (fruita) preferida
quan és temporada, tinc un hort i em passe l’estiu alimentant-me de tomaques. Eixe gaspatxo que fa ma mare et cura de qualsevol ressaca estiuenca. Ai!

  

TARONGES

No hi ha res més increïble que unes bones taronges en temporada.

  

LLENTILLES

M’encanten els llegums en general, però sens dubte les llentilles guanyen per golejada. Que infravalorades que estan quan eres menut, però quan madures t’adones d’una gran veritat: les llentilles sempre han sigut una delícia.