Alvocats farcits de còctel de gambes

Ingredients per a 2 persones:

2 alvocats - 8 cues de gamba cuites - Una cullerada de coriandre picat - Suc i ratlladura d’una 1 llima - Unes gotes de suc de taronja - ½ ceba roja - Brots gurmet per a decorar - Sal i pebre de molinet

Entrantes y aperitivos

Compartix

Aguacate relleno de coctel de gambas
Aguacate relleno de coctel de gambas


PASSOS

Per a buidar els alvocats no cal ser molt cuineret, pots donar una cullera als més menuts i que facen de les seues. Esta faena els encantarà!

  1. Col·loquem els alvocats en posició vertical, els tallem per la mitat i els passem als xiquets perquè els buiden. Després ens encarreguem de trossejar-ne l’interior i reservar-ne la pell perquè és el que utilitzarem com a bol per al còctel.
  2. Després, tallem la ceba a daus, hi afegim sal i l’arruixem amb el suc de llima i la taronja en un bol. Hi afegim l’alvocat, les gambes cuites, el coriandre, la sal, el pebre i ho mesclem tot suaument.
  3. Omplim els alvocats i els decorem amb brots gurmet.