Canelons de txangurro

Ingredients per a 4 persones:

   1 bou de mar (fresc o congelat)

   1 paquet de plaques de canelons

   2 cebes tendres (mitjanes)

   3 tomaques madures

   1/2 got de vi

   2 cullera desde farina

   1 cullerada d’anou moscada

   500 ml de caldo de peix

   Oli d’oliva verge extra

   Sal 

   Pebre negre

   Llorer

Pescados

Compartix

ELABORACIÓ


PER AL TXANGURRO

1. Posa aigua a bollir amb un grapat de sal i una fulla de llorer.

2. Quan alce el bull, fica-hi el bou de mar i deixa-ho coure durant 15 o 20 minuts quan haja tornat a bollir.

3. Deixa-ho refredar.

4. Una vegada fred, trau tota la carn del bou de mar.

 

PER AL SOFREGIT

1. Ratlla la ceba i la tomaca.

2. Posa en una paella la ceba i la tomaca ratllada amb la carn del bou de mar.

3. Flameja-ho amb el vi blanc.

4. Salpebra-ho al gust i deixa-ho refredar.

 

PER A LA VELOUTÉ

1. Posa en una cassola la ceba, la farina, les espècies i el caldo de peix.

2. Remena-ho a foc lent fins que tot quede ben lligat.

 

PER A L’EMPLATAMENT

1. Ompli els canelons amb la pasta de bou de mar.

2. Col·loca’ls en la safata o en el recipient on els hages de servir.

3. Cobrix-los un poc amb la velouté.