Didalet de crema de carabassa 

Ingredients per a 4 persones:

  400 g de carabassa (daus envasats al buit)

  1 ceba

  1/2 porro

  2 creïlles mitjanes

  4 gambots

  1 ou

  4 cullerades d’oli d’oliva verge extra

  Pa panko

  Pebre negre

  Sal

  Aigua

Entrantes y aperitivos

Compartix

ELABORACIÓ


PER A LA CREMA

1. Pela les verdures i talla-les.

2. Salpebra-les.

3. Frig-les amb oli d’oliva.

4. Cobrix-les amb aigua en la mateixa paella i deixa-les bollir fins que estiguen tendres.

5. Tritura-les fins a aconseguir una textura lleugera.

 

PER ALS GAMBOTS

1. Pela’ls i sala’ls al gust.

2. Passa’ls pel pa panko i per l’ou batut.

3. Frig-los tots junts.


Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací