Els Cinc de

Eva Amaral i Juan Aguirre

ELS CINC DE

2 juliol 2018

Compartix

Per la realització d’este reportatge Eva Amaral, Juan Aguirre y Consum entreguen 500 € en aliments a la ONG Ayuda en Acción per a repartir-los entre els més desfavorits.


Eva Amaral i Juan Aguirre són l’ànima d’Amaral, un dels grups de l’escena musical espanyola més important dels últims anys. En 1998 van editar el seu primer disc i actualment es troben gravant el que serà el seu octau disc d’estudi. Pel camí, més de tres milions de discos venuts, gires pels cinc continents i nombrosos premis nacionals i internacionals com els Premis de la Música, els Premis Ondas, MTV Europe o el Premi Nacional de les Músiques Actuals.

Açí van el seus "cinc de":

CAFÉ

Cap dels dos no podem començar el dia sense un bon café. És igual si és per a anar a l’estudi a compondre o abans d’anar al Rastro; a casa o estant de gira: el primer café del matí és imprescindible. I això sí, a l’estiu, amb molt gel.


MEL

La mel ens encanta i ens val per a tot: la tirem al café com a endolcidor, la preparem com a infusió per a cuidar la veu o la posem en les torrades del desdejuni. De romer, de flor del taronger o de qualsevol tipus… fins i tot algun fan ens ha portat mel com a regal després d’algun concert!


ANOUS

La fruita seca, i les anous en particular, no falten mai al nostre camerino o a la furgoneta on passem tantes hores quan estem de gira. També són un aliment essencial quan anem d’excursió al camp o eixim amb bicicleta. A més de molt sanes, estan boníssimes.


LLENTILLES

Compartim recepta originària de la mare d’Eva. Als dos ens agrada molt preparar-les i les fem amb creïlla, pebre roig, all, ceba, llorer i un cosa fonamental que no pot faltar segons esta recepta: l’arròs.


CANELLA

La canella és una espècia que solem tindre sempre a mà. A més de tindre eixa meravellosa olor característica, és molt útil com a remei per a cuidar la veu o en infusió per a disminuir els símptomes del refredat o la grip.