Farcellets d’espàrrecs silvestres

Ingredients per a 4 persones:

   1 làmina de pasta fullada

   1 manoll d’espàrrecs silvestres frescos

   1 paquet de formatge emmental a tallades

   Hummus

   Sèsam

   Sal 

   Pebre negre

   Oli d’oliva verge extra

Entrantes y aperitivos

Compartix

ELABORACIÓ


PER ALS FARCELLETS

1. Talla la làmina de pasta fullada en 8 rectangles, punxa’ls amb una forqueta i reserva’ls.

2. Renta els espàrrecs i talla la part dura del final.

3. Torca els espàrrecs, salpebra’ls i afig-los un poc d’oli d’oliva perquè no s’assequen durant la cocció al forn.

4. Talla les llenques de formatge de la mateixa mida que els rectangles de pasta fullada.

5. Posa una tallada de formatge sobre cada pasta fullada. 

6. Col·loca 2 espàrrecs silvestres sobre cada tallada de formatge, embolica’ls i acaba amb un poc de sèsam.

7. Col·loca’ls en una safata de forn i cuina’ls a180 ºC fins que la pasta fullada estiga daurada.

 

PER A L’EMPLATAMENT

1. Estén una capa d’hummus en cada plat.

2. Col·loca 2 farcellets al damunt. 

 

 SI VOLS FER TU L’HUMMUS... 

 Tritura amb una picadora 400 g de cigrons cuits, un raig d’oli d’oliva, un pessic de sal, una cullerada sopera de tahina de sèsam, llima i un poc d’aigua.