La nostra proposta per a runners

ComparteIX este menú

Ensalada de quinoa amb sèsam i nap caramel·litzat

Ingredients (4 persones)

400 g de nap
1 all picat
40 cc d’oli d’oliva
10 g de llavors de sèsam
20 g de mel
10 g de salsa de soja
15 g de coriandre picat
200 g d’encisam
400 g de quinoa cuita
50 g de ceba tendra picada
10 cc de vinagre d’arròs
5 g d’oli de sèsam torrat
Sal


Preparació

Calfa el forn a 180ºC. Pela el nap i talla’l en daus, col·loca’l en un bol i afig-hi l’all picat, l’oli d’oliva, una cullerada de llavors de sèsam, mel i una miqueta de sal.
Mescla-ho fins que estiga tot unit, col·loca-ho en una safata de forn i cou-ho una mitja hora fins que estiga tot caramel·litzat. Retira la safata del forn, afig-hi la salsa de soja i el coriandre i deixa-ho refredar.
Per a muntar l’ensalada, mescla els naps ja freds amb l’encisam trossejat, la quinoa cuita, les cebes tendres i la resta de llavors de sèsam torrat. Bat el vinagre i l’oli de sèsam i aboca-ho sobre l’ensalada. Mescla-ho tot fins que estiga ben combinat i servix-ho
.


Informació Nutricional (per ració)

Salmó escalfat, confitura d’alls, romer i anous

Ingredients (4 persones)

800 g de salmó
80 g d’anous
2 branquetes de romer picat
4 alls
120 g de suc de llima
40 cc d’oli d’oliva


Preparació

Deixa macerar el salmó amb el suc de llima 2 o 3 hores.
Precalfa el forn a 150º C i col·loca el salmó, macerat prèviament, en un recipient per a cuinar en papillota. Cuina-ho al forn de 15 a 20 minuts.
Mentrestant, pica els alls juntament amb l’oli d’oliva, el romer i la sal. Incorpora-hi les anous picades.
Posa el salmó en un plat, adoba-ho amb la confitura i llest per a servir!


Informació Nutricional (per ració)

Albercocs freds amb trossos
d’ametles

Ingredients (4 persones)

1 litre d’aigua
800 g d’albercocs
80 g d’ametles picades
4 cullerades de gelatina sense sabor
4 glaçonera


Preparació

En les glaçoneres, netes i seques, col·loca les ametles picades com a base. Després, col·loca la meitat de l’aigua i els albercocs en un bol apte per a microones, cobrix-ho amb film i cuina-ho 15 minuts a potència màxima. Quan estiguen tendres, passa-ho per la batedora fins a obtindre’n un puré.
Calfa l’altra meitat d’aigua juntament amb la gelatina i dissol-la bé. En un casset col·loca la gelatina dissolta, porta-la a ebullició i incorpora-hi el puré d’albercocs, integra bé les dues mescles i aboca-ho en les glaçoneres.
Deixa que es tempere i després deixa-ho reposar en la nevera almenys 1 hora.


Informació Nutricional (per ració)