Tomaques farcides amb maionesa d’anxova
Ingredientes per a 4 persones:
4 tomaques Raff, 2 cabdells d’encisam, 1 pot de tonyina, 1 llanda d’anxoves, 100 ml de nata líquida per a muntar, Oli d’oliva verge extra, Sal, Cebollí
Entrantes y aperitivos
Compartix
ELABORACIÓ
1. Talla la tapa de les tomaques, buida-les, tira-hi una miqueta de sal i deixa-les de cap per avall sobre un paper perquè s’escórreguen
2. Fes la maionesa posant en el got de la batedora la llanda d’anxoves amb el seu oli, la nata líquida iun bon raig d’oli d’oliva verge extra. Ves triturant-ho mentre afiges l’oli en unfilet prim fins que es qualle
3. Munta les tomaques omplint-les amb unes fulles de cabdells d’encisam, la tonyina i la salsa
Decora-ho amb un poc de cebollí picat!!