Milfulls de foie, bolets i compota de poma i Pa de vidre amb crema d’alvocat i “pico de gallo”

Ingredients per a 4 milfulls:  

2 pomes, 1 safata de xampinyó tallat, ½ ceba dolça, 8 tallades de rotllo de mousse d’ànec, 30 g de sucre, Brots tendres, Oli d’oliva verge extra, Sal i pebre, 4 motles de flam d’alumini.


Ingredients per a 6 persones:  

1 pa de vidre, 3 alvocats, 1 pot de maduixes d’Islàndia, 1 ceba roja, 2 tomaques de branca, 1 manoll de coriandre o herba-sana, 1 llima dolça, Oli d’oliva verge extra, Sal i pebre

Entrantes y aperitivos

Compartix

PREPARACIÓ:

Milfulls de foie, bolets i compota de poma


1. Talla el xampinyó i la ceba molt menuts, salta-ho i refreda-ho en la nevera

2. Torra la poma al forn, separa’n la carn, mescla-la amb el sucre i reserva-ho en la nevera

3. Munta cada motle en este ordre: una cullerada de compota de poma, una tallada de rotllo de mousse d’ànec, una capa de xampinyons i una altra tallada de rotllo de mousse d’ànec

4. Fica-ho en el congelador fins al dia que ho hages d’utilitzar. Aquell dia, trau-ho 30 minuts abans i desemmotla-ho perquè es tempere

5. Adoba-ho amb olid’oliva verge extra, sal i pebre.


Decora-ho amb uns brots i acompanya-ho amb torradetes


PREPARACIÓ:

Pa de vidre amb crema d’alvocat i “pico de gallo”


1. Talla el pa de vidre tan fi com pugues, fica les torrades al forn 5 minuts a 200º i reserva-les.

2. Per a la crema, tritura en el got de la batedora els alvocats, el suc de llima dolça, un bon raig d’oli d’oliva verge extra, sal i pebre

3.Talla la tomaca i la ceba a dauets menuts. Pica el coriandre i mescla-ho bé.

4.Munta les torrades: primer la base d’alvocat, damunt el “pico de gallo” i decora-ho amb les maduixes.