Rellom de porc amb cítrics

Ingredients per a 4 persones:  

2 relloms de porc, ½ litre de suc de taronja, 3 llimes dolces, ½ gotet de vinagre de poma, 4 cullerades de melmelada de taronja, 2 taronges, Nabius, Romer, Oli d’oliva verge extra, Sal i pebre

Carnes

Compartix

ELABORACIÓ

1. Eixuga els relloms, pinta’ls amb oli d’oliva verge extra i salpebra’ls.

2. Segella els relloms en una paella 2 minuts per cada costat

3. Prepara la salsa mesclantla mitat del suc de taronja, el suc de les llimes dolces, el vinagre i la melmelada

4.Posa els relloms en una safata, rega’ls amb la salsa i cuina’ls 30 minuts al forn a 200º .

5. Reserva els relloms, però agafa’n tots els sucs i, mesclat amb la resta del suc de taronja, reduïx-ho durant 5 minuts a foc fort

6. Presenta els relloms a rodanxes, decorades amb unes rodanxes de taronja i regades amb la salsa.


Acaba l’emplatat amb nabius i fulles de romer.