Rotllo de formatge cruixent
Ingredients per a 4 persones:
• 400 g de formatge en crema
• 50 g de pistatxos
• 50 g d’anacards
• 1 magrana
Entrantes y aperitivos
Compartix
ELABORACIÓ
1. Estén el formatge en crema damunt un paper de plàstic i dona-li forma de rotllo.
2. Fica el rotllo al congelador 30 minuts abans de muntar-lo.
3. Pela els anacards i els pistatxos, pica’ls i reserva’ls.
4. Talla la magrana per la mitat per a esgranar-la. Ajuda’t d’uns guants perquè taca molt. Reserva els grans.
5. Col·loca els anacards i els pistatxos en una safata i escampa’ls bé.
6. Trau el rotllo del congelador, lleva’n el paper de plàstic i arrebossa’l amb les fruites seques.
7. Col·loca el rotllo en una font de servir.
8. Acaba afegint els grans de magrana al teu gust.