Rotllo de formatge cruixent

Ingredients per a 4 persones:

   400 g de formatge en crema

   50 g de pistatxos

   50 g d’anacards

   1 magrana

Entrantes y aperitivos

Compartix

ELABORACIÓ

1. Estén el formatge en crema damunt un paper de plàstic i dona-li forma de rotllo.

2. Fica el rotllo al congelador 30 minuts abans de muntar-lo.

3. Pela els anacards i els pistatxos, pica’ls i reserva’ls.

4. Talla la magrana per la mitat per a esgranar-la. Ajuda’t d’uns guants perquè taca molt. Reserva els grans.

5. Col·loca els anacards i els pistatxos en una safata i escampa’ls bé.

6. Trau el rotllo del congelador, lleva’n el paper de plàstic i arrebossa’l amb les fruites seques. 

7. Col·loca el rotllo en una font de servir.

8. Acaba afegint els grans de magrana al teu gust.