Espatla de corder marinada a la duquessa
Ingredients per a 4 persones:
• 1 espatla de corder
• 500 g de creïlles
• 100 ml de llet
• 1 ou
• 1 safata de tomaques cherry de branca
• 2 cullerades de mantega
• Sagí de porc
• Herbes provençals
• Sal
• Pebre negre
• Oli d’oliva verge extra
Carnes
Compartix
ELABORACIÓ
PER A L’ESPATLA
1. Salpebra l’espatla i adoba-la amb herbes provençals.
2. Unta-la amb sagí de porc i cuina-la al forn a 180 ºC durant 45 minuts.
PER A LA GUARNICIÓ
1. Bull les creïlles, pela-les i pica-les.
2. Mescla les creïlles picades amb la sal, el pebre negre, la mantega, la llet i l’ou.
3. Fica el puré dins de la mànega de pastisseria amb la boca estrellada, fes-ne unes floretes en una safata de forn i cuina-les al forn fins que es dauren.
4. Col·loca les tomaques en la mateixa safata on has preparat les creïlles duquessa, sala-les, arruixa-les amb oli d’oliva i fica-les al forn 10 minuts.