Espatla de corder marinada a la duquessa 

Ingredients per a 4 persones:

   1 espatla de corder

   500 g de creïlles

   100 ml de llet

   1 ou

   1 safata de tomaques cherry de branca

   2 cullerades de mantega

   Sagí de porc

   Herbes provençals

   Sal

   Pebre negre 

   Oli d’oliva verge extra

Carnes

Compartix

ELABORACIÓ


PER A L’ESPATLA

1. Salpebra l’espatla i adoba-la amb herbes provençals.

2. Unta-la amb sagí de porc i cuina-la al forn a 180 ºC durant 45 minuts.

 

PER A LA GUARNICIÓ

1. Bull les creïlles, pela-les i pica-les.

2. Mescla les creïlles picades amb la sal, el pebre negre, la mantega, la llet i l’ou.

3. Fica el puré dins de la mànega de pastisseria amb la boca estrellada, fes-ne unes floretes en una safata de forn i cuina-les al forn fins que es dauren.

4. Col·loca les tomaques en la mateixa safata on has preparat les creïlles duquessa, sala-les, arruixa-les amb oli d’oliva i fica-les al forn 10 minuts.