Rémol sencer

Ingredients per a 4 persones:

   8 filets de rémol

   1 manoll d’espinacs

   2 carlotes mitjanes

   1 porro gran

   500 g de gambes

   400 g de nata per a cuinar

   5 cullerades d’oli d’oliva verge extra

   Sal

   Pebre negre

Pescados

Compartix

ELABORACIÓ


PER AL FARCIMENT

1. Pela les carlotes i fes-ne tires amb el pelador. 

2. Renta el porro, pela’l i talla’l.

3. Pela les gambes i sala-les al gust.

4. Frig la carlota i el porro fins que estiguen tendres.

5. Afig la nata a la carlota i el porro i cuina-ho a foc lent.

6. Salpebra-ho al gust i retira-ho del foc.

7. Escalda els espinacs. Per a escaldar-los, posa’ls en aigua bullint durant 20 o 30 segons com a màxim, renta’ls després amb aigua ben freda, escorre’ls bé i torca’ls amb paper de cuina.

 

PER AL RÉMOL

1. Salpebra els filets.

2. Cuina’ls al forn a 180º fins que la carn estiga blanca. 

 

PER A L’EMPLATAMENT

1. Col·loca un filet de rémol en el plat on ho hages de servir.

2. Damunt del filet posa un llit d’espinacs.

3. Sobre el llit d’espinacs, disposa la resta del farciment.

4. Tanca-ho amb un altre filet de rémol.