Didalet de crema de carabassa
Ingredients per a 4 persones:
• 400 g de carabassa (daus envasats al buit)
• 1 ceba
• 1/2 porro
• 2 creïlles mitjanes
• 4 gambots
• 1 ou
• 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
• Pa panko
• Pebre negre
• Sal
• Aigua
Entrantes y aperitivos
Compartix
ELABORACIÓ
PER A LA CREMA
1. Pela les verdures i talla-les.
2. Salpebra-les.
3. Frig-les amb oli d’oliva.
4. Cobrix-les amb aigua en la mateixa paella i deixa-les bollir fins que estiguen tendres.
5. Tritura-les fins a aconseguir una textura lleugera.
PER ALS GAMBOTS
1. Pela’ls i sala’ls al gust.
2. Passa’ls pel pa panko i per l’ou batut.
3. Frig-los tots junts.
Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací