ÀLEX BLANQUER
ELS CINC DE
Compartix
Per la realització d’este reportatge, Àlex Blanquer i Consum entreguen 500€ a Menuts del Món.
Àlex Blanquer (Xeraco, 1992) és una de les cares més conegudes d’À Punt, el mitjà de comunicació autonòmic valencià. Graduada en Periodisme per la Universitat Miguel Hernández d’Elx, va començar a aparéixer en la televisió valenciana en el programa À Punt Directe en 2018. Després de passar per altres formats de la cadena, com Duel de veus, es va sumar a l’equip de Tiempo al Tiempo en Cuatro amb el conegut meteoròleg Mario Picazo. A hores d’ara ha tornat a la pantalla valenciana i està al capdavant del magazine de la vesprada En Directe.
Ací van els seus “cinc de”:
FORMATGE AL TALL
No hi ha res que m’agrade més que m’atenguen bé, que m’aconsellen i fins i tot que em donen a tastar un tros d’algun tipus de formatge que encara no he menjat. A més a més, el formatge combina amb moltíssims aliments i té una versatilitat increïble, inclús per a picar o com a aperitiu.
ESPÈCIES
Quan cuine m’agrada condimentar el menjar amb moltes espècies. M’encanta donar-li un toc extra. A més de les espècies, m’agrada afegir sal al menjar, però no de qualsevol tipus, sinó sal de qualitat i acabada de moldre.
FRUITA
Sense fruita no puc considerar la meua alimentació. En menge moltíssima i de moltes varietats, i intente que siga de proximitat i de temporada per a traure’n el màxim partit. El millor de tot és trobar la qualitat en totes.
OUS
Un altre imprescindible en la meua cistella són els ous de corral per a fer truites, per a acompanyar els plats o les ensalades, algunes postres… Els ous són un d’eixos ingredients clau que hem de tindre sempre en la nevera, servixen per a moltíssimes coses!
FARINA INTEGRAL
Sempre en tinc un paquet per a fer les meues pizzes en casa o un clàssic: la coca en llanda. És costum fer la coca amb poma o amb carabassa, segons la temporada. M’encanta per a desdejunar o per a berenar, visca la coca en llanda!