BETTO GARCÍA

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d’este reportatge, Betto García i Consum entreguen 500 € a l’Associació SOS Animals Sagunt.


Betto García és el creador dels barrets i pentinats més desitjats del moment. Entre la llarga llista de celebritats que han lluït els seus dissenys destaquen noms com Rosalía, Cardi B, Amaia Romero o Rossy de Palma, i ha col·laborat amb firmes espanyoles de la talla de Palomo Spain, Juan Vidal o Outsiders Division. Format en Londres, amb només 22 anys va arribar a participar en encàrrecs per a la Casa Reial britànica, inclosa la boda dels ducs de Cambridge, i també en les carreres d’Ascot, punt de trobada de l’aristocràcia anglesa. De tornada a Espanya, va assentar el seu taller de barreteria artesanal a València, que va ser i continua sent– un autèntic èxit.

Ací van els seus “cinc de”: 


  

MADUIXES

La maduixa natural em recorda la meua infància en casa de ma tia, que sempre me’npreparava per a després de dinar. I és que soc fan absolut de tot el que està relacionatamb les maduixes i les fruites roges en general.

  

FORMATGE CURAT

Un bon formatge curat m’encanta, per a picar a qualsevol hora, acompanyat d’un vi o d’un refresc. Realment qualsevol formatge s’adapta a qualsevol moment, perquè el formatge que es fon també m’encanta com a bon foodie que soc.

  

PASTA

És un indispensable en el meu rebost, sempre et salva d’una dificultat i sempre està bona. Últimament he descobert la pasta de llegums i està increïble. Una recepta superfàcil que em salva sempre d’una dificultat és fer pasta amb pesto i un poc de formatge en crema, i ja tinc el menú perfecte. 

  

GEL

Soc realment addicte a totes les begudes amb gel, no me’n falta mai en el congelador. Tant si és hivern o és estiu, quan m’alce de matí no falla el meu café amb gel i sacarina mentre aguaite al meu balcó de Russafa i veig l’ambient del mercat.

  

PAPES

En realitat, crec que tots els meus productes són per a disfrutar de l’hora del vermut i de l’aperitiu, però és que un poc de sol amb formatge, un vermut amb gel i unes bones papes cruixents són la clau.