Caldereta de corvina

La caldereta de corbina és un guisat ple de sabor i molt popular a Espanya. Aprén a preparar un plat amb què disfrutaran tots a casa. Anem a això!

hui mengem

Compartix


INGREDIENTES :

ELABORACIÓ PAS A PAS:

1. Talla la tomaca, el porro, la ceba i l’all a trossets molt menuts i fins. Reserva’ls per separat.

2. Pela les creïlles i partix-les amb un esclafit amb l’ajuda del ganivet. Esta tècnica t’ajudarà a espessir el caldo d’una manera natural.

3. Aboca 125 ml d’oli d’oliva en una cassola i sofrig els gambots ja pelats. Reserva’ls per separat.

4. Arrebossa la corbina amb farina i sofrig-la en el mateix oli fins que quede daurada. Reserva-la per separat.

5. Afig a l’olla, juntament amb l’oli usat, el pa del dia d’abans, un all, les ametles i els pinyons. Una vegada estiguen daurats i impregnats d’oli, trau-los de la olla i posa’ls en la picadora juntament amb les fulles d’un ramet de julivert i un poc d’oli. 

6. Aboca un poc més d’oli en l’olla per a fer el sofregit. Per a fer-ho, aboca l’all, la ceba, el porro i la tomaca en l’olla. Abaixa el foc i sofrig-los a foc lent. Una vegada ja cuits estos ingredients, afig les creïlles a la barreja, la sal, el pebre roig dolç, la copa de conyac i el caldo del peix. Deixa-ho bullir de 15 a 18 minuts aproximadament. Passat este temps, afig la picada a la mescla i remena bé el caldo perquè s’impregne de tot el sabor.

7. Afig la corvina i els gambots al caldo, deixa’ls bullir de 6 a 8 minuts i… a disfrutar!