Com podem acompanyar una fusta de formatges 

Aperitius

23 novembre 2018

Compartix


CARCHOFES  MARINADES A LA ITALIANA

INGREDIENTS

300 g de cors de carxofa - 4 alls laminats - Suc de 2 llimes - 40 g de pimentons del piquillo tallats a daus - 1 ceba tendra picada - 200 ml d’oli d’oliva verge - 50 ml de vinagre de poma - Herbes provençals seques

PASSOS

  1. Posem en un recipient els cors de carxofes amb el suc i hi afegim la resta d’ingredients.
  2. Quan estiga ben fet, ho tapem i deixem que repose en la nevera 24 hores.
  3. Per a donar-li un toc aromàtic, podem empolsar-ho amb herbes provençals.



COMPOTA DE FRUITES ROGES

INGREDIENTS

150 g de frutos rojos - 100 g de azúcar - Zumo de una naranja - Pimienta de molinillo

PASSOS

  1. En una casserola posem tots els ingredients i ho cuinem a foc lent fins que el resultat tinga la consistència de melmelada.
  2. Després, ho adobem al gust i ho servim juntament amb la fusta de formatges.