Com podem acompanyar una fusta de formatges
Compartix
CARCHOFES MARINADES A LA ITALIANA
INGREDIENTS
300 g de cors de carxofa - 4 alls laminats - Suc de 2 llimes - 40 g de pimentons del piquillo tallats a daus - 1 ceba tendra picada - 200 ml d’oli d’oliva verge - 50 ml de vinagre de poma - Herbes provençals seques
PASSOS
- Posem en un recipient els cors de carxofes amb el suc i hi afegim la resta d’ingredients.
- Quan estiga ben fet, ho tapem i deixem que repose en la nevera 24 hores.
- Per a donar-li un toc aromàtic, podem empolsar-ho amb herbes provençals.
COMPOTA DE FRUITES ROGES
INGREDIENTS
150 g de frutos rojos - 100 g de azúcar - Zumo de una naranja - Pimienta de molinillo
PASSOS
- En una casserola posem tots els ingredients i ho cuinem a foc lent fins que el resultat tinga la consistència de melmelada.
- Després, ho adobem al gust i ho servim juntament amb la fusta de formatges.