Fusta d'ibèrics

Aperitius

21 novembre 2018

Compartix

Per què una fusta?

Si volem incloure en el menú uns ibèrics, una post de fusta –també pot ser pissarra– sempre li dona un toc de presentació més acurat i original. A més, disposades al centre de la taula, les fustes, per la mida i el format que tenen, són més còmodes per a compartir entre diverses persones.

Com podem combinar una fusta d'ibèrics? 

Millor presentar fustes amb diferents tipus d’ibèrics combinats, així tot el món quedarà content. També podem completar la presentació dels embotits amb formatge o fruita i acompanyar-los amb torrades o puntes de pa.Fustes ibèriques clàssiques

Per a les fustes d’ibèrics més senzilles o aquelles en què combinem diversos embotits, és convenient posar-hi algunes torradetes o puntes de pa. Gràcies a estos mossos cruixents, fixem i prolonguem el gust dels ibèrics en el paladar i així creem una sensació boníssima.

Fustes d'ibèrics amb formatge

L’elecció dels formatges és molt personal, però una de les més encertades per a una fusta d’ibèrics són els formatges curats, ja que hi combinen a la perfecció.

Fustes d'ibèrics amb fruita

Este tipus de fusta és menys convencional i per als nostres convidats pot suposar un punt extra d’originalitat. Igual que el pernil i el meló combinen de manera fenomenal, acompanyar els nostres ibèrics amb raïm pot ser tot un encert. Si apostem per esta combinació, el millor és posar la fruita en un recipient a banda, de manera que si desprén algun tipus de suc no desbarate la textura de les nostres tallades d’ibèric.