Cures bàsiques de bellesa per a dones que no tenen temps

Ni les arrugues, ni les taques, ni la pell de taronja ni les ulleres. El temps, o millor dit, la seua falta, és moltes voltes el pitjor enemic de les dones a l’hora de cuidar-se. Però hi ha algunes rutines de bellesa que podem seguir i que no ens portaran més d’uns minuts.


SALUT I BELLESA

2 maig 2017

Compartix


Ens hem acostumat a portar un ritme de vida frenètic. Des que ens alcem fins que ens gitem no tenim ni un segon lliure. Les obligacions familiars, la casa i el treball absorbixen el nostre dia a dia. Hem de ser realistes i adequar les rutines de bellesa diària a l’escàs temps de què disposem. No cal que ens passem hores davant l’espill, hi ha algunes cures bàsiques de bellesa que no requerixen molta dedicació i serviran, a més de per a vore’ns millor, per a relaxar-nos uns minuts al final de la jornada.

1. Neteja

El ritual de llavar-se la cara al matí i a la nit és el primer pas de la nostra rutina de bellesa exprés. És tan important com llavar-se les dents. Hem d’utilitzar un sabó especial adequat a cada tipus de pell, ja que el que utilitzem en el cos és massa agressiu. És important eliminar les impureses, l’excés de brutícia i els olis del rostre abans de continuar amb els passos següents. Podem aplicar el sabó fent un massatge suau durant 20 segons per a assegurar-nos que el producte penetra en profunditat.

2. Hidratació

Per a estalviar temps, hem de triar una crema hidratant que porte protecció solar. Així aconseguirem mantindre la pell hidratada alhora que la protegim dels rajos solars. Recorda que el protector solar és el millor producte antienvelliment. Sempre que siga possible, cal apostar per productes cosmètics sense parabens, ja que són menys agressius amb el medi ambient.

3. Contorn d’ulls

Esta zona de la cara és la més delicada. Al voltant dels ulls és on més es nota el pas del temps, per això cal prestar-li una atenció especial. És important que esta zona estiga sempre hidratada i fresca. Amb esta finalitat, aplicarem de matí i de nit una crema que estiga indicada per al contorn d’ulls mitjançant un lleuger toc de dits.4. Cures nocturnes

És al final del dia que solem disposar de més temps. A més, durant la nit la pell augmenta la seua capacitat per a absorbir i assimilar els components dels productes cosmètics, per això les cremes nocturnes són més denses. Aprofita les nits per a aplicar-te algun tractament extra, com un sèrum que continga vitamina C. Pots dedicar una nit a la setmana a posar-te una mascareta. Només et portarà deu minuts i notaràs els resultats.

5. Nutricosmètica

A més de portar una dieta rica en vitamines i antioxidants que ajuden a combatre els radicals lliures, podem acudir a la nutricosmètica. Es tracta d’un plus de vitamines en forma de dragees o pastilles que aporten els nutrients necessaris per a la salut de la pell, el cabell i les ungles.

6. Maquillatge bàsic

Si, als matins, l’últim que penses és a maquillar-te, pots buscar productes que tinguen diverses funcions. Por exemple, podem usar el corrector que normalment utilitzem per a dissimular les ulleres per tal de tapar marques o rojors, o aconseguir un coloret en crema que també servisca per a donar color als llavis. Són bàsics que podem portar en la bossa i aplicar-nos quasi en qualsevol moment.