Juan Manuel Romero
ELS CINC DE
Compartix
Per la realització d’este reportatge, Juan Manuel Romero i Consum entreguen 500 € en aliments a Cáritas
Juanma Romero és periodista de TVE des de 1985, on ha exercit responsabilitats en els telediaris, ha sigut editor d’informatius del Canal 24 Horas i director de Los Desayunos de TVE. En l’actualitat dirigix i presenta el programa setmanal Emprende. Presenta i modera esdeveniments per a empreses i organitzacions socials, professionals i empresarials. Ha rebut un gran nombre de premis nacionals i internacionals com a reconeixement de la seua labor professional en el món de la comunicació, el periodisme i l’emprenedoria i la difusió de la transformació digital i les noves professions.
Açí van sus "cinc de":
CAFÉ
És essencial per a despertar-te i posar-te en marxa cada dia, sobretot si t’alces abans de les sis del matí. Un parell de cafés mai venen malament, però sense abusar-ne.
PA AMB OLI D'OLIVA VERGE EXTRA
Si el café és bo per a despertar-te i posar-te enmarxa, el pa amb oli d’oliva et dona forces per a enfrontar-te a les primeres hores del dia. I a Espanya tenim el millor oli del món, així que aprofitem-lo idisfrutem-lo.
FORMATGE
El formatge és un aliment que ve bé a qualsevol hora, no importa si és fort o suau, que siga formatge és suficient. El formatge és un dels meus plats preferits.
TRIPES
És el meu plat preferit. Unes bones tripes amb la seua salsa i el pa per a untar és del milloret que pots menjar. Quan em van detectar un càncer fa dos anys, aquell dia vaig sopar un pot de tripes i bon vent i barca nova! Ara que m’he curat continue disfrutant-les.
AIGUA
Quan impartisc una conferència, presente un esdeveniment o modere una taula redona, intente tindre sempre aigua suficient, que et permet salivar. L’aigua sol ser mineral en estos llocs, encara que em servix perfectament l’aigua de l’aixeta si és de Madrid o Salamanca, que són les dos que conec que es poden beure bé.