Els Cinc de

Álex Gadea

ELS CINC DE

10 setembre 2018

Compartix

Per a la realització d’este reportatge Álex Gadea i Consum entreguen 500 € en aliments a l’ONG El Norte Perdido, perquè continuen desenvolupant la seua labor social i la seua lluita contra la pobresa.


Álex Gadea és un dels actors espanyols més actius en la xicoteta pantalla i sobre els escenaris del teatre. El primer èxit de la seua carrera el va dur la sèrie de la televisió autonòmica valenciana L’Alqueria Blanca, i d’ací va saltar a ficcions nacionals como El secreto de Puente Viejo, Seis hermanas i Tiempo de guerra. Com a bon valencià que és, sent devoció pels arrossos, que encara li agraden més en família.   

Ací van els seus “cinc de”:

OLI D'OLIVA

Clàssic inoblidable de la cuina mediterrània. No recorde un plat o una elaboració culinària en què no entre en joc l’oli d’oliva. Verge extra i d’origen propi. Tenim la sort de disfrutar d’un producte propi i en el qual som referència fora de les nostres fronteres.


VERDURES

Sempre protagonista a ma casa, la guarnició ideal per a carn, peix, pasta, arròs, llegums, plats de cullera, etc.
Infinitat de possibilitats de preparació... sempre un èxit. En el meu equip titular, pimentó, albergina, carabasseta, ceba, alls i bolets.


CIGRONS

El llegum que més consumisc. Ja siga en potatge, sec amb espinacs, fred en ensalada... imprescindible al meu rebost.

XOCOLATE NEGRE

Debilitat. 72% de cacau mínim. En acabant de sopar, mirant una pel·lícula, sempre cau.


CERVESA

La meua nevera no s’entén sense ella. Cervesa torrada, doble llúpol o doble malt. Un plaer prendre-me’n una de ben fresca mentre cuine.