CARLOS GOÑI
![](/public/Image/2021/9/mesacarlosmesadetrabajo1.jpg)
ELS CINC DE
Compartix
![](/public/Image/2021/9/asindownlogo.png)
Per la realització d'aquest reportatge, Carlos Goñi i Consum lliuren 500€ a Fundación Asindown.
Carlos Goñi va arrancar la carrera musical com a compositor i guitarrista amb només 18 anys. Després de diverses formacions (Garaje i Comité Cisne) va decidir iniciar el camí en solitari amb Revólver, grup musical del qual és líder i pseudònim, també, a l’hora de publicar els àlbums. Amb una prolífica carrera plena d’èxits, icòniques cançons («El roce de tu piel», «Si es tan solo amor», «Dentro de ti», «Esclavo de tu amor» o «Mi rendición») i aclamats directes, Carlos Goñi és considerat un dels artistes espanyols més emblemàtics.
Ací van els seus «cinc de»:
![](/public/Image/2021/9/1633003363sinttulo-4mesadetrabajo1.jpg)
OLI D'OLIVA
Per a mi és essencial l’or líquid, l’oli d’oliva verge extra. Em sembla el principi i el final de qualsevol menjar, i les garrafes de 5 litres a casa plouen com si no hi haguera demà.
![](/public/Image/2021/9/mesacebollamesadetrabajo1.jpg)
CEBES
Impossible començar a cuinar sense alguna mena de sofregit que porte ceba. Sofregida, al forn o crua en ensalades. Una altra cosa que faig és guardar la ceba en un pot gran amb vinagre i deixar-la uns dies. Mmm... un adob meravellós.
![](/public/Image/2021/9/mesaajos.jpg)
ALLS
Més del mateix, sense alls la vida seria pitjor, molt pitjor. Alegren tot allò on vagen a parar. En feliç matrimoni, a tres parts amb la ceba i l’oli, formen un equip imbatible de sabor.
![](/public/Image/2021/9/mesalegumbres.jpg)
LLENTILLES, CIGRONS I LLEGUMS EN GENERAL
A casa mai en falten, en comprem sense mesura. En ensalades tèbies molt condimentades o per a fer-los amb verdures. Som addictes absoluts als llegums per mil motius, però el principal és perquè estan boníssims.
![](/public/Image/2021/9/mesaverduras.jpg)
VERDURES
Totes. És impossible no menjar bròcoli, coliflor, albergines, etc. Són la base de la nostra alimentació i les fem de mil maneres, especialment al forn i molt condimentades amb espècies de tota classe: romer, timó, curri, pebre roig, cúrcuma. Es convertixen en un plat gens ordinari i absolutament deliciós només amb una miqueta d’imaginació.