Els Cinc de

Chimo Bayo

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d’este reportatge, Chimo Bayo i Consum entreguen 500 € en aliments al Fundación Amuhcanma.


Joaquín Isidoro Bayo Gómez, més conegut com Chimo Bayo, és un talentós valencià i un dels representants més importants del techno espanyol dels noranta. La Ruta del Bakalao va fer que pegara la volta al món i des de llavors es dedica a la indústria de l’entreteniment. Chimo Bayo, a més, és productor, presentador i escriptor. En 2016 va escriure la seua primera novel•la juntament amb Emma Zafón, No iba a salir y me lié, un relat que reunix una infinitat d’anècdotes de l’època daurada de “la ruta”. En 2018 va sorprendre amb el llançament del seu propi vi anomenat HU-HA, que és un homenatge a la diversió, la música i l’hedonisme.  

Açi van el seus "cinc de":

CARN

M’encanta la carn! No pot faltar en la meua compra cada vegada que vaig a Consum. Però el que més m’agrada de comprar-ne és el tracte, les xiques que atenen són molt simpàtiques i, encara que arribe just abans de l’hora de tancar, sempre tenen un moment per a xarrar un poc.


PERNIL

Adore el pernil, sobretot perquè m’encanta tot el que siga procedent de la terra espanyola.


5 D Chimo Bayo

GASPATXO

Últimament viatge molt, he estat a Còrdova i Sevilla i sempre intente demanar-ne per a tastar-ne versions diferents, però sense cap dubte Consum en té un que per a mi té el gust perfecte i, el millor de tot, no em dona acidesa.


CONSERVES EN VINAGRE 

M’encanta el vinagre! Quan era menut recorde que sempre anava a una parada d’envinagrats amb ma mare. Els meus preferits són les olives i les cebetes, se’m fa la boca aigua només de pensar-ho!
5 D Chimo Bayo

FRUITES I ENSALADES

M’agraden molt les ensalades i la fruita de temporada. M’encanta anar al supermercat i passar temps seleccionant-les perquè sent que em relaxa; quan compre no pense en res i és un moment molt especial per a mi, perquè m’ajuda a desconnectar.