Conchita Martínez
ELS CINC DE
Compartix
Per la realització d'este reportatge Conchita Martínez i Consum entreguen 500 € en aliments a la ONG ACCEM per al seu repartiment entre els més desfavorits.
Conchita Martínez va començar a jugar a tennis a 9 anys. Des que va agafar una raqueta, els èxits van anar succeint-se gràcies al seu talent i a l’amor per l’esport. Durant la seua carrera, va guanyar un campionat de Wimbledon i va ser finalista en dos Gran Slam, a l’Obert d’Austràlia i al Roland Garros. A més, va guanyar tres medalles olímpiques, en tres Jocs Olímpics diferents. Hui, Conchita Martínez és la seleccionadora nacional de tenis a Espanya, tant de la categoria masculina com femenina.
Ací van els seus "cinc de":
QUINOA
Encara que s’ha posat molt de moda ara, la quinoa està present en la meua cuina des de fa molts anys. La solc prendre cuita amb verdures o freda amb ensalades. És tan versàtil que en prenc igual a l’estiu que a l’hivern. A més, m’agrada molt el toc que dóna a qualsevol plat.
BRÒQUIL
Esta verdura és una de les meues preferides, perquè a més de quedar bé en moltes de les meues receptes, és de les més saludables i gustoses que podem preparar, ja siga simplement bullida o amb altres ingredients. En ensalades, en la pasta, com a acompanyament de la carn… procure que estiga present en moltes dels meus menjars.
ANOUS
Tracte de seguir la recomanació de menjar anous diàriament, no solament perquè són sanes, sinó perquè a més m’encanten. El seu contingut en Omega-3 m’ajuda a rebaixar el colesterol, a mantindre el cor sa i també el bon humor. A més, donen un toc únic als meus iogurts i ensalades, i quan comences a menjar-ne ja no pares!
POLLASTRE
Una font de proteïnes ideal per als meus músculs, també el trie pel seu índex baix de greix, per això el disfrute en moltes receptes gustoses i saludables. Preparar-lo al forn i amb guarnició és una de les meues opcions preferides per als sopars i, a més, m’ix bastant bé!
MELÓ
Sócuna apassionada de les fruites, m’encanten a tota hora i tracte de seleccionarsempre les de temporada, però el meló és una feblesa… i com que ja estàdisponible també a l’hivern, s’ha convertit en un imprescindible de la meuataula. Fins i tot quan estic de viatge o en algun torneig tracte d’aconseguir-ne.