Els Cinc de

Emilio duró

ELS CINC DE

Compartix
Per la realització d’este reportatge,  Emilio Duró y Consum entreguen 500€ en aliments a la Fundació Josep Carreras.


Emilio Duró és empresari, professor i conferenciant. Des de fa més de 30 anys treballa com a consultor, assessor i formador per a importants empreses multinacionals. Les seues conferències parlen d’autoconeixement, desenvolupament i satisfacció personal. El seu treball està enfocat a promoure l’adquisició d’actituds i habilitats vitals que beneficien les empreses, a més de millorar la relació entre treballadors i el treball en equip. Col·labora com a convidat i professor associat en universitats i escoles de negocis nacionals i internacionals. És una cara coneguda en els principals mitjans de comunicació i és autor de nombrosos articles.

Açi van el seus "cinc de":PASTA

Des de menut m’agrada menjar pasta i, especialment, els macarrons amb carn picada, tomaca, formatge, ceba, all… Em recorden els dinars familiars i ma mare, que ens els feia amb tot l’amor.POLLASTRE

Especialment a l’ast o a la brasa. En menjàvem a la platja amb els meus germans, cosins, tios, iaios… sempre amb creïlles fregides. Després de banyar-nos al mar , tenia un gust molt especial.FRUITA I VERDURES

Com a bon lleidatà m’agrada molt menjar fruita i verdura. A Lleida tenim molt bons arbres fruiters i una horta excel·lent. Les meues fruites preferides són el meló d’Alger i el meló de tot l’any.
CARAGOLS

M’agrada cuinar-ne. Qui pot negar-se a un bon plat de caragols a la llauna amb allioli i bastanta sal? A més, és un menjar que permet compartir una llarga sobretaula, encara que la digestió es fa pesada.

BOTIFARRA

Encara que algunes persones en diuen llonganissa, per a mi sempre serà botifarra. Quan es fa lentament a la brasa amb herbes aromàtiques com ara timó, sàlvia, fenoll, alfàbega, romer… el gust és únic.