Els Cinc de

Estefanía Banini

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d’este reportatge,, Estefanía Banini y Consum entreguen 500 € en aliments a l'associació Creu Roja.Estefanía Banini és una futbolista argentina establida a Espanya. Actualment juga demigcampista en el Llevant UE de la Lliga Femenina Iberdrola. Estefanía vacomençar a jugar al futbol als 7 anys a Mendoza, la seua ciutat natal. El seudebut esportiu va ser en l’equip xilé Colo-Colo, on aconseguiria el premi a laMillor Esportista del Futbol Femení de Xile. Estefanía Banini també ha jugat enel club estatunidenc Washington Spirit i en el València CF Femení, abans d’arribaral Llevant UE en 2018. Ha sigut internacional amb la selecció femenina defutbol de l’Argentina des de 2010, de la qual va ser la capitana en el mundialfemení de 2019 a França.


Açí van els seus "cinc de":


 

  

AVENA

Per a començar el dia m’agrada desdejunar bona cosa, amb aliments que m’aporten una gran font d’energia i carbohidrats saludables. Per això, l’avena sempre està present en esta primera menjada del dia, tan important per a qualsevol esportista. 

AIGUA

Mantindre’m hidratada és un dels reptes més importants mentre jugue o m’entrene. És molt important per a qualsevol persona, però encara més per a una esportista. Tenim un percentatge d’aigua alt en el cos i, mentre fem qualsevol activitat, la perdem. Per tant, cal recuperar-la!


  

MELÓ

M’encanta la fruita, un altre dels pilars fonamentals d’una dieta equilibrada. Per a endolcir els dies em quede amb esta fruita, normalment per a postres, sobreto tper a les jornades en què fa calor. De pas, m’ajuda a refrescar-me i hidratar-me. .

 TOMACA

La tomaca és un altre dels meus imprescindibles. En menge tant en ensalades com ensalses, o bé amb les torrades. La tomaca sempre és una bona opció. És una de les meues hortalisses preferides. Anima qualsevol plat i el sabor natural es nota. 

 

FORMATGES

Com esportista, m’encanta donar-me el gust de vore partits de futbol, i la meua perdició són els formatges. Una fusta de formatges per a compartir mentre veig un partit, pel simple fet de disfrutar, és un capritx al qual no puc renunciar.