Els Cinc de

Fran silvestre

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d'aquest reportatge, Fran Silvestre i Consum lliuren 500€  a La Salut Cooperativa Valenciana.

Fran Silvestre és arquitecte, dissenyador i professor. Després d’estudiar a la Universitat Politècnica de València i a la Technische Universiteit d’Eindhoven, va estar treballant a l’estudi d’Álvaro Siza (Premi Pritzker d’Arquitectura en 1992) a Porto. Posteriorment, en 2004, va tornar a València per tal d’establir-se en un estudi propi. El seu estil es caracteritza per potenciar al màxim la llum natural i generar un impacte mínim en l’ambient. Entre altres guardons, ha estat nomenat al German Design Award, un dels premis més rellevants del sector en 2015, i va rebre una menció especial d’este reconeixement en 2016.


Ací van els seus “cinc de”:


  

OLI D'OLIVA VERGE EXTRA

Com es pot viure sense l’oli d’oliva? És perfecte per a totes les menjades del dia, per al desdejuni amb pa i tomaca, per a una ensalada o per a un plat principal. Fa que tot siga millor.

  

SUC DE TARONJA

M’encanten les taronges, especialment quan són de la nostra zona. Potser és perquè són autèntiques, perquè són productes de la terra o pel clima i la humitat, però nosaltres, els valencians, estem orgullosos d’anunciar que tenim les millors taronges del país.

  

XOCOLATE PUR

Tot està més bo acompanyat de xocolate, és l’snack perfecte per a tornar a carregar-me d’energia durant el dia.

  

ARRÒS

Quan pense en l’arròs pense en la meua terra, en l’Albufera, en la família, en el diumenge. Com a bon valencià, l’arròs és un dels meus plats preferits. Ja siga sec, melós, en paella o al forn... m’encanta en totes les formes.

  

FORMATGE FRESC

Qualsevol excusa és bona per a menjar formatge fresc, mai me’n falta en la nevera. Este producte és un aliment de qualitat, saludable i nutritiu que podem menjar de maneres molt diferents per tal d’aconseguir una dieta variada, estimulant i sana.