Fran silvestre
![](/public/Image/2022/8/fran.jpg)
ELS CINC DE
Compartix
![](/public/Image/2022/9/logolasalut.jpg)
Per la realització d'aquest reportatge, Fran Silvestre i Consum lliuren 500€ a La Salut Cooperativa Valenciana.
Fran Silvestre és arquitecte, dissenyador i professor. Després d’estudiar a la Universitat Politècnica de València i a la Technische Universiteit d’Eindhoven, va estar treballant a l’estudi d’Álvaro Siza (Premi Pritzker d’Arquitectura en 1992) a Porto. Posteriorment, en 2004, va tornar a València per tal d’establir-se en un estudi propi. El seu estil es caracteritza per potenciar al màxim la llum natural i generar un impacte mínim en l’ambient. Entre altres guardons, ha estat nomenat al German Design Award, un dels premis més rellevants del sector en 2015, i va rebre una menció especial d’este reconeixement en 2016.
Ací van els seus “cinc de”:
![](/public/Image/2022/9/aceite.jpg)
OLI D'OLIVA VERGE EXTRA
Com es pot viure sense l’oli d’oliva? És perfecte per a totes les menjades del dia, per al desdejuni amb pa i tomaca, per a una ensalada o per a un plat principal. Fa que tot siga millor.
![](/public/Image/2022/9/adobestock_429430900.jpg)
SUC DE TARONJA
M’encanten les taronges, especialment quan són de la nostra zona. Potser és perquè són autèntiques, perquè són productes de la terra o pel clima i la humitat, però nosaltres, els valencians, estem orgullosos d’anunciar que tenim les millors taronges del país.
![](/public/Image/2022/9/adobestock_204319311.jpg)
XOCOLATE PUR
Tot està més bo acompanyat de xocolate, és l’snack perfecte per a tornar a carregar-me d’energia durant el dia.
![](/public/Image/2022/9/adobestock_334744152.jpg)
ARRÒS
Quan pense en l’arròs pense en la meua terra, en l’Albufera, en la família, en el diumenge. Com a bon valencià, l’arròs és un dels meus plats preferits. Ja siga sec, melós, en paella o al forn... m’encanta en totes les formes.
![](/public/Image/2022/9/adobestock_433051530.jpg)
FORMATGE FRESC
Qualsevol excusa és bona per a menjar formatge fresc, mai me’n falta en la nevera. Este producte és un aliment de qualitat, saludable i nutritiu que podem menjar de maneres molt diferents per tal d’aconseguir una dieta variada, estimulant i sana.