Garbiñe Muguruza

ELS CINC DE

Compartix

Per la realització d’este reportatge,  Garbiñe Muguruza i Consum entreguen 500 € en aliments a  la Associació Protectora d’Animals Sant Antoni de Xàbia. 

Garbiñe Muguruza és una de les tenistes espanyoles més destacades en l’actualitat. De pare espanyol i mare veneçolana, Garbiñe va començar a jugar a tenis amb quatre anys a la seua Veneçuela natal. Dos anys després es va traslladar a Barcelona, on va continuar formant-se en l’acadèmia de Sergi Bruguera. Els seus èxits esportius més importants van ser les victòries en Roland Garros l’any 2016 i en Wimbledon en 2017, i a més ha guanyat dos subcampionats (Wimbledon 2015 i Obert d’Austràlia 2020) i cinc tornejos de la WTA. En 2017 va ser la número 1 mundial, va ser nomenada «Jugadora de l’Any» en els Premis WTA i ITF i nominada a «Esportista de l’Any» en els Premis Laureus.

Açi van el seus "cinc de":




AIGUA

No puc viure sense ella. Si per a tots els éssers vius l’aigua és imprescindible per a viure, per als esportistes professionals encara és més important. L’aigua et dona vida i no ens podem permetre el luxe d’estar deshidratats ni un minut. M’encanta l’aigua mineral perquè, a més, aporta minerals extra.



OUS, CREÏLLES Y CEBA

Van junts perquè són els ingredients per a un dels meus plats preferits. Passe molts controls i anàlisis mèdiques per a vore quins aliments ajuden o perjudiquen el meu rendiment. Gràcies a Deu puc continuar fent-me totes les truites de creïlles que vulga. Quan em quede en cases i no en hotels m’encanta poder cuinar, i la truita de creïlla és un d’eixos plats que no em falten.



OLI D'OLIVA

Sempre oli d’oliva verge, i si pot ser espanyol, millor. Sempre em fixe en els restaurants. Però sobretot en prenc per tots els antioxidants que aporta, perquè m’ajuda a reduir radicals lliures del cos, i així puc recuperar millor la musculatura després de la fatiga de la competició.




ALVOCAT I QUINOA

M’agrada molt l’alvocat. Solc desdejunar moltes vegades alvocat amb una torrada. A més, també m’aporta molts antioxidants. O siga, que és com l’aliment perfecte: m’ajuda a recuperar-me físicament, m’assacia i m’assenta molt bé. El mateix sobre la quinoa, en prenc per tota la proteïna que m’aporta.



XOCOLATE NEGRE

És el meu xicotet premi després d’una jornada dura de treball. M’encanta el xocolate negre i busque noves marques orgàniques a cada país que vaig. N’hi ha tot un món, ahí fora!