Els Cinc de

Héctor Faubel

ELS CINC DE

Compartix

Per la realització d’este reportatge,  Héctor Faubel y Consum entreguen 500€ a la Asociación Valenciana de Padres de Autismo (APNAV).


Héctor Faubel, expilot espanyol de motociclisme nascut a Llíria (València), es va iniciar en el món del motocròs a 7 anys. Faubel va ser subcampió del món en 2007 i campió d’Espanya de 250 cc en 2002. En 2006 va aconseguir el primer triplet espanyol de la història i va obtindre la seua primera victòria en grans premis a Turquia. En 2014, Héctor Faubel va anunciar que es retirava com a pilot i va començar a dirigir el seu propi equip en el Campionat d’Espanya de Velocitat en la categoria de Moto3, el FAU55 Racing.

Açi van el seus "cinc de":
PERNIL IBÈRIC

Dalt de tot de la llista dels cinc aliments que no solen faltar en la meua cistella de la compra hi ha un bon pernil gran reserva tallat per a menjar-lo amb una torrada amb oli. Per a mi, això és vida.
FORMATGE D'OVELLA

Un altre bàsic que sempre hi ha en la meua nevera és una porció de formatge d’ovella. El talle a dauets i l’utilitze com a aperitiu quan m’assente a casa a vore una bona carrera de moto GP. És el complement perfecte per al pernil!
CERVESA

Una cervesa ben fresqueta per a acompanyar el pernil i el formatge és un altre dels meus indispensables. És perfecta per a relaxar tensions i fer una pausa del tràfec del dia a dia. Si, a més, la prenc acompanyat, encara està més bona.
GELAT

Sóc molt llépol i el que més m’agrada, quan tinc desig de dolç, és el gelat. El que més m’agrada és una terrina de tres xocolates, sobretot ara a l’estiu, encara que no el limite a l’època estival i a casa hi ha gelat tot l’any.
CAFÉ

Quan era pilot professional no en prenia massa, però ara que estic en una altra etapa de la meua vida és bàsic quan em desperte de matí. És indispensable per a arrancar el dia. Què faríem sense café!