Els Cinc de

Jesús Castro

Jesús Castro
Foto: Ainhoa Gomà

ELS CINC DE

15 febrer 2018

Compartix

Jesús Castro

Per la realització d’este reportatge Jesús Castro i Consum entreguen 500 € en aliments a “Creu Roja Jumilla” per a repartir-los entre els més desfavorits.


L’actor gadità va saltar a la fama fa quatre anys després de protagonitzar la pel·lícula El Niño al costat de Luis Tosar. Després de l’èxit d’este llargmetratge i de la nominació als Goya com a millor actor revelació, Castro va treballar a La isla mínima. A pesar de la seua joventut, ha format part d’algunes de les millors sèries de ficció espanyoles com El Príncipe o Mar de plástico. El seu últim treball ha sigut en la sèrie Perdóname, señor, al costat de Paz Vega. Jesús Castro és un enamorat del seu gos Yago i de les platges de Cadis, a més de ser un apassionat de les motos.


Açí van el seus "cinc de":

VI DE JUMELLA

M’encanta el vi. Sobretot els negres i, especialment, el monastrell de la zona de Jumella. Beure un bon vi et transporta a llocs, sabors, aromes i moments. El tast necessita pràctica i educar el nas i el gust. Este entrenament afavorix això de “crear records” mentre els assaborixes. Sempre que necessite un moment de desconnexió i relax, el meu millor acompanyant és una bona copa de vi negre amb amics.


OLI DE OLIVA VERGE EXTRA D'ANDALUSIA

Per a mi el número u dels condiments. No hi ha res que s’hi puga comparar. L’oli és el segell d’Espanya i el que més trobe a faltar quan viatge per altres països. El nostre oli d’oliva és únic al món, per això a casa sempre tinc una botella d’un bon oli d’oliva verge extra, per descomptat, andalús.


OLIVES

Our land's oil is insuperable, but the fruits of the olive tree are another of the great pleasures we have in our country. A pot of good seasoned or sliced olives saves you every time you feel suddenly hungry. If you're out having a drink in a bar or at home with friends, olives are usually a must.


TONYINA

It is a privilege to be from Vejer. You get to taste the best bluefin tuna, a staple in my diet. I take great care in what I eat, and if there is something I really enjoy as a meal, that's tuna. Healthy and perfect for my diet, and in addition, it's from my area. Grilled red tuna cooked quickly on both sides, served with a generous sprinkling of olive oil and paired with a good white wine is a flavour recall to my beloved Vejer.


ARRÒS

M’agrada cuidar l’alimentació. Després d’entrenar dur al gimnàs o d’un matí intens de treball, l'arròs és un dels meus plats predilectes per a recuperar-me. Sobretot l’arròs amb pollastre que fa ma mare! No puc renunciar al menjar casolà i, si és de ma mare, molt menys. És la meua debilitat!