Jesús Castro
![Jesús Castro](/public/Image/2018/2/jesus.castro_Grande.jpg)
ELS CINC DE
Compartix
![Jesús Castro](/public/Image/2018/2/logo.cruz.roja_Mini.png)
Per la realització d’este reportatge Jesús Castro i Consum entreguen 500 € en aliments a “Creu Roja Jumilla” per a repartir-los entre els més desfavorits.
L’actor gadità va saltar a la fama fa quatre anys després de protagonitzar la pel·lícula El Niño al costat de Luis Tosar. Després de l’èxit d’este llargmetratge i de la nominació als Goya com a millor actor revelació, Castro va treballar a La isla mínima. A pesar de la seua joventut, ha format part d’algunes de les millors sèries de ficció espanyoles com El Príncipe o Mar de plástico. El seu últim treball ha sigut en la sèrie Perdóname, señor, al costat de Paz Vega. Jesús Castro és un enamorat del seu gos Yago i de les platges de Cadis, a més de ser un apassionat de les motos.
Açí van el seus "cinc de":
![](/public/Image/2018/2/vinotinto_Mediano.jpg)
VI DE JUMELLA
M’encanta el vi. Sobretot els negres i, especialment, el monastrell de la zona de Jumella. Beure un bon vi et transporta a llocs, sabors, aromes i moments. El tast necessita pràctica i educar el nas i el gust. Este entrenament afavorix això de “crear records” mentre els assaborixes. Sempre que necessite un moment de desconnexió i relax, el meu millor acompanyant és una bona copa de vi negre amb amics.
![](/public/Image/2018/2/aceite.consum_Mediano.jpg)
OLI DE OLIVA VERGE EXTRA D'ANDALUSIA
Per a mi el número u dels condiments. No hi ha res que s’hi puga comparar. L’oli és el segell d’Espanya i el que més trobe a faltar quan viatge per altres països. El nostre oli d’oliva és únic al món, per això a casa sempre tinc una botella d’un bon oli d’oliva verge extra, per descomptat, andalús.
![](/public/Image/2018/2/olivas_5deGrande.jpg)
OLIVES
Our land's oil is insuperable, but the fruits of the olive tree are another of the great pleasures we have in our country. A pot of good seasoned or sliced olives saves you every time you feel suddenly hungry. If you're out having a drink in a bar or at home with friends, olives are usually a must.
![](/public/Image/2018/2/atun.rojo_5deGrande.jpg)
TONYINA
It is a privilege to be from Vejer. You get to taste the best bluefin tuna, a staple in my diet. I take great care in what I eat, and if there is something I really enjoy as a meal, that's tuna. Healthy and perfect for my diet, and in addition, it's from my area. Grilled red tuna cooked quickly on both sides, served with a generous sprinkling of olive oil and paired with a good white wine is a flavour recall to my beloved Vejer.
![](/public/Image/2018/2/arroz._5deGrande.jpg)
ARRÒS
M’agrada cuidar l’alimentació. Després d’entrenar dur al gimnàs o d’un matí intens de treball, l'arròs és un dels meus plats predilectes per a recuperar-me. Sobretot l’arròs amb pollastre que fa ma mare! No puc renunciar al menjar casolà i, si és de ma mare, molt menys. És la meua debilitat!