Els Cinc de

Jorge Bosch

Foto: Charo Guerrero

ELS CINC DE

Compartix

Per la realització d’este reportatge, Jorge Bosch y Consum entreguen 500 € en aliments a l'associació Pupaclown, Payasos de HospitalJorge Bosch és un actor madrileny. Va començar a estudiar la carrera de Dret, però prompte va descobrir que el que li agradava era la interpretació, professió a la qual s’ha dedicat des de llavors. Ha treballat en teatre, cine i en televisió, encara que el teatre és el gènere que més satisfaccions li ha donat. Ha participat en sèries com “Isabel”, “Hospital central” o “Periodistas”. Entre les seues pel·lícules destaquen “Cándida”, “La Caja Kovak” o “Zipi y Zape y la isla del capitán”. El seu últim treball en cine va ser “La estrategia del pequinés”. Forma part del repartiment de l’obra “El mètode Grönholm”, un dels fenòmens teatrals recents més grans. Actualment està rodant la sèrie “Todos mienten”. 


Açí van els seus "cinc de":

 

  

XOCOLATE NEGRE 70% 

Senzillament no podria viure sense ell. Ha sigut, és i serà el meu company més fidel. T’ajuda igual en una celebració com en una depressió. Mai no podré agrair-li tot el que ha fet per mi.

OLI D'OLIVA VERGE EXTRA

Si és de primera pressió molt millor. Un altre aliment que servix per a tot. 


  

GERDS I NABIUS 

Sí, ja sé que en són dos, però a mi m’agrada menjar-me’ls junts sempre que puc. Són antioxidants i estan molt bons. Els nabius són boníssims en cas de pedres al renyó.

 CARXOFES

Com diu el meu amic i xef Fernando Limón, “la carxofa és molt bona persona, es du bé amb tot el món”. Confitades al forn, amb foie, amb làmines de pernil, al vapor amb llima, fregides, en paté… i a més, és tot un gust menjar-se-les amb les mans. 

PIT DE TITOT NATURAL

Això sí, ha de ser del bo, no val comprar la carn processada, la que et posen en els sàndwitxs de gasolinera, en els aniversaris i en el bufet dels hotels.