Els Cinc de

JORGE ESTEBAN

Foto: Ainhoa Gomà

ELS CINC DE

15 octubre 2018

Compartix

Per la realització d’este reportatge, Jorge Esteban i Consum entreguen 500 € en aliments a AFEM, la Associació de Famílies i Persones amb Malaltia Mental, amb delegacions per tota Espanya per al seu repartiment entre els més desfavorits.


Jorge Esteban va ser una de les revelacions de la 6a edició de Masterchef Espanya. Amb la seua gràcia i desimboltura va aconseguir guanyar-se companys, jurat i públic. La seua passió per la cuina li ve des de menut i el seu desig més gran és poder dedicar-se a això, encara que sap que la cuina és un món exigent. Masterchef li ha donat l’oportunitat de formar-se i viure una experiència gastronòmica al 100%.


El seus 'cinc':

TONYINA

Estic obsessionat amb la tonyina. La veritat és que m’agrada molt i solc acompanyar tots els meus menjars amb un poc de tonyina: en conserva, a la planxa, en algun guisat… És igual com, però no pot fallar en la meua dieta.


TE VERD AMB MENTA

Jo no puc prendre llet als matins, ni tampoc cafè, perquè és molt fort per al meu estómac. Així que el meu xicotet plaer quan m’alce és el te acompanyat d’un toc de menta.CIGRONS

Sóc molt de potatge de tota la vida. M’encanten els llegums i en menge unes tres vegades a la setmana, però els que més m’agraden són els cigrons. En prenc sempre en plats de cullera o com a part d’alguna ensalada.


TARONGES

Una amiga nutricionista em va dir una vegada que és millor menjar-se la taronja sencera que fer-se’n un suc, perquè conserva millor totes les propietats. Així que cada matí el meu desdejuni consisteix en una taronja tallada en trossos i una tassa de te verd.


CEBA

És un ingredient bàsic per a tots els meus menjars. N’afig a qualsevol plat: fajitas, potatge, ensalada, a tot! La ceba és necessària en la meua vida i si el que he de menjar no n’admet, me la prenc fins i tot crua, m’encanta!