Els Cinc de

Mónica Naranjo

Foto: Ainhoa Gomà

ELS CINC DE

2 abril 2018

Compartix

Per la realització d’este reportatge, Mónica Naranjo i Consum entreguen 500 € en aliments a la Fundació Mona.


Mónica Naranjo és cantant, compositora i productora musical. Considerada una de les veus més potents del panorama de la música nacional, al llarg de la seua carrera ha fet duets al costat de Luciano Pavarotti, Tom Jones, Rocío Jurado o la cantant italiana Mina. Des de 1994 ha venut prop de 9 milions de discos, principalment a Europa i Amèrica, i ha recollit nombrosos premis, entre els quals destaquen tres World Music Awards.

Açí van el seus "cinc de":

OUS

Els ous mai falten en la meua nevera. M’agrada cuinar-los de totes les maneres: bullits, fregits, a la planxa, passats per aigua, farcits, en truita... són exquisits!


CIGRONS

Com moltes persones de la meua generació, ens hem criat a força de cigrons; de fet, el meu fill també l’he criat així i, igual que els seus pares, disfruta d’una salut de ferro.


POMES

La fruita és imprescindible en la meua dieta, però si em demanen que en trie una, em quede amb la poma. Sempre en porte alguna en la bossa! Ja sabeu la dita saxona: “One apple a day keeps the doctors away”.


CARABASSETA

Podria prescindir perfectament de la carn i el peix, de fet a casa en consumisc pel meu marit i el meu fill, però si em llevaran les verdures em matarien! Si visquera sola, tinc la convicció que em faria ovolactovegetariana.


XOCOLATE NEGRE AMB AMETLES

Després de cada menjada sempre em menge una presa de xocolate. És saníssim fins i tot per a l’ànima, ja que ajuda a estimular la producció de serotonina (l’hormona de la felicitat).