Els Cinc de

Pablo Pineda

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d’este reportatge,  Pablo Pineda y Consum entreguen 500€ en aliments a la ONG Aldeas Infantiles. 


Pablo Pineda és mestre, conferenciant, presentador, escriptor i actor. Des del 2010 treballa com a consultor en diversitat de la Fundació Adecco, promovent la diversitat i la igualtat d’oportunitats laborals per a totes les persones, sobretot de les persones amb discapacitat. Este malagueny de 45 anys és el primer llicenciat universitari amb síndrome de Down a Europa. Des del 1990, Pablo impartix conferències i xarrades a Espanya, Europa i, fins i tot, Amèrica per continuar lluitant per un món més just i inclusiu.

Açi van el seus "cinc de":



CIGRONS

M’encanten els plats de cullera. Este llegum ric en fibra és un plat habitual en les reunions familiars. A més d’estar boníssims cuinats en un guisat a foc lent, el cigró és un llegum amb qualitats culinàries i nutritives importants.





LLENTILLES

 Un altre dels meus llegums preferits són les llentilles.  Una de les fonts de ferro més importants i vital en el desenvolupament dels xiquets. Un altre d’eixos guisats que estan deliciosos es preparen com es preparen, ja siga només amb verdures o amb eixe xoriço que li dona un sabor inigualable




CREÏLLES

Un altre dels meus llegums preferits són les llentilles.  Una de les fonts de ferro més importants i vital en el desenvolupament dels xiquets. Un altre d’eixos guisats que estan deliciosos es preparen com es preparen, ja siga només amb verdures o amb eixe xoriço que li dona un sabor inigualable



Los 5 de Pilar Mateo


ARRÒS

L’arròs és una de les principals fonts d’energia gràcies als hidrats de carboni que aporta. Un altre d’eixos aliments bàsics per a la humanitat que, a més, queda bé quasi amb qualsevol ingredient que li poses.



TOMACA

Digues a les mares que guisen sense tomaca, a veure què et diuen… Tampoc concep una dieta sense tomaca. És la base de nombrosos plats, el que dona eixe sabor tan mediterrani a la majoria de la nostra rica oferta gastronòmica. És impossible viure sense tomaca.